Gamzeee__ Midem midem midem kendimden iğrendim resmen 13+4 den selam ay sonu gideceğim insaAllah 10 gün önce gittigimde yanilma yüksek dedi bakalım kus kus içim dışıma çıktı 😢
Guness_ Benim kuzu da tam 12 haftalik. Bende kesenin yaninda kanama alani vardi. Cok korkuyorum. Uzaniyorum surekli. Ve kabizlik da var malesef. Allah kolaylastirsin . Sağlıcakla kucagimiza alalim
Sibelakta gizem0906 allah sağlıkla kucana aldırsın neden kabulenmedinki benimde tahminde bulundu devlet tam beli deyil ama kıza benziyor dedi
gizem0906 Sibelakta kendimi çok kıza alıştırmıştım ismi falan belliydi çevremde hep kız hissediyordu birden erkek denince şok oldum 😂
Sibelakta gizem0906 ay sağlık lı olsun bende erkek his ediyorum şu an annemdeyim dönünce emin olmak icin tekrar gidicem
-Papatya33 Benmde haziran da doğum. Allah kısmet ederse. Bulantı ilaca rağmen bitirdi beni. Cinsiyeti doktor bir ay sonra net görürüz dedi soylemedi
zehra_mm merakvetas ben de kız hissediyorum çevremdekilerde kız hissediyor bakalım hayırlısı ben de haziranın ortasinda gibi gorunuyo artık bebeğe bağlı