asal123 24+4 haftamdayım. Aşırı derece bel ağrım var. Otururken ayağa kalkmakta zorlanıyorum yatakta bıle sağa sola kımıldayamıyorum. Ağlatıyor resmen benı. Yaşayanlarınz varmı kızlar
ru_a6 asal123 tam da 24 te aynısını yaşadım bi ara doğuruyorum sandım mahvoldum akşama kadar geçmemişti devamlı soluma yattım acıdan ağladım resmen sonra dinlendikçe geçti ne oldugunu bende anlamadım🤷🏻♀️
lovebanb asal123 12. Haftadan beri bel ağrım kalçama kadar vuruyordu resmen sağa sola dönemiyodum yatarken. MR a girdim bugün sonucum çıktı kalça kemiğim kırılmış ful yatış verdiler bana. Umarım sende önemli bişey yoktur dinlemeye çalış hep
asal123 ru_a6 çok ağrıyor. Ayağa bıle kaldırmıyor canım ben anlam veremedım neden bu sekılde oluyor. Benım gecmedı hala aynı
ru_a6 asal123 haftaya doktorum var sorcam ama o an ultrasonda her sey yolunda gözüktüğü için kasılmadır sancıdı vs deyip geçiştiriyolar
asal123 Fatmanur_0416 normal mi acaba ya. Ama normal bır ağrı de değil normal bir olabılmesı için. Çok keskın bır ağrı ağlatıyor yanı
lovebanb Bide ben de 2 kere doğuruyorum heralde sancım başladı diye acile gittim daha 27 haftalığım. Meğerse kırıktanmış. Normal doğum yapamayacağımı söylediler bugün. Korkutmak istemem ama ağrın geçmezse FTR ye veya ortopediye de görün derim
lovebanb asal123 bişey yaparak kırılmamış gebeliğe bağlı olarak kırılmış. Yani bebiş biraz büyümeye başlayınca kırılmış doğumdan sonra kemik kendi kendine kaynar dedii tesekkur ederim🥰