dalyaluna35 tuba_grz amin kuzum ama korkuyla daha cok stres oluyor insan, tutmamışsa hayirlisi buymuş diyip yeni denemeye umutla geçmek lazim sukur genciz saglikliyiz her seyde vardir bi hayır, sagliksiz olacağına hic tutmaması daha iyi
defne1907 dalyaluna35 malesef bitti bu sefer adetim de geçsin yapacaağım ovulasyon yapmadım ama 7-8 aralıktayumurtladığıma eminim
dalyaluna35 defne1907 o zaman bekle kuzum adeti bisi kalmadi zaten 3 gun sonra direkt kan verirsin olmazsa
Beyzanurars Bugün adetim gecikeli 6 gün aldı sabah direk kan testi verdim sonucu bekliyorum ama dokuz doğurcam doktorum bugün çıkmaz dedi muhtemelen gece çıkacak sağlık ocaklarında geç mi çıkıyor hastane erkenden çıkartırmiydi acaba
defne1907 Beyzanurars evet sağlık ocaklarında geç çıkıyor onlar da zaten hastaneye gönderiyorlar o yüzden geç çıkıyor haber ver
Miracle_1 defne1907 tekrar test yaptın mı canım merak ettim benimde var mı yok mu belli olmayan şekilde çıktı sabah yapmıştım
defne1907 Miracle_1 henüz yapmadım belirsizlikte kalmak istemiyorum yarın adet günüm ağrılarım başladı olmazsam yaparım bi iki gün sonra olursam zaten sonuç belli
defne1907 dalyaluna35 biraz önce adet oldum sanırım kahverengi lekelenme başladı sökülür ben de elendimmm demek ki test kurımaymış
dil_n dalyaluna35 ya canm sana bir şey diyecem affedersin dün ilişki sonrası sol kasığımda bir ağrı başladı hâlâ geçmedi gece uyanıp ılık duş aldım batma çekilme gibi acaba yumurtlama mı?
hou dalyaluna35 canım benim bugün 5.gün 10.gün başlıcam ben testlere ya da 9 elimde çok az test kaldı çünkü🤣🤣 ama adetim kısa sürdü normalde 5 6 gün sürer 4 te bitti bu sefer. Sen de nasıl gidiyor
Lavin08 dalyaluna35 benimde regl bugun son gun yarin baslariz degerlendirmeye ama test elimde 5 tane varya 11.gunden sonra baslicam kuzum yada eczane den 5 li daha alirim dusundum sen naptin
dalyaluna35 dil_n yumurtlama olabilir kuzum yumurtlama döneminde boule oluyor bi de akıntı yoğunlaşıyor