Lavin08 Dilaralemdar olsun canim yaninda destekcin olursa ikiz gibi büyürler 2 3 sene zorlanirsin sonra rahata edersin dogum olana kadar ilk bebegin 20 aylik olur
dalyaluna35 Lavin08 testleri harcamamış oldun kuzum daha iyi 😁 3. Gun bugun, 6 gun sürüyor pzt başlarım soğan kurune ve ovulasyona 😅
dalyaluna35 Dilaralemdar allah sağlıklı hayirli gebelik sürecinde olmayı nasip etsin insallah kuzum hayirlisi olsun 🙏 ikiz gibi büyürler ne guzel valla nasip olursa ben de arka arkaya istiyorum 🥹
Dilaralemdar dalyaluna35 Kan verdim 30 çıktı bugün adet günümdü, amin inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah nasip eder🥹
dalyaluna35 Lavin08 insallah bacım simdi hepimiz adet olduk dimi 😅 @dil_n @defne1907 @hou 5imiz de diger aya takibe kaldık bat ne zaman önümüzdeki aya kizlar benim 12 ocak gosteriyor 🫠
Lavin08 dalyaluna35 evet bacim ocak ayi bekle bizi😅😅benimde 18 i gösteriyor ama yumurtlamaya bagli bacim erken oldugu da oluyor bu ayki gibi😅😅
dil_n dalyaluna35 selammm benim Sat 11 Aralık BAT 8 Ocak görünüyor 17 Aralık değerlendirdim ovulasyon testi almadım 19- 2122-23-24- 25 Aralık değerlendirecem Nasip artık strese yer yok😊 @dalyaluna35 dediği gibi bol sevişmeli olsun 🙈
defne1907 dalyaluna35 dpo12 yine test yaptım malesef negatif yani çok silik bişi görünğyor ama gözle bile zar zor o değildir yani zaten pembe falan da değil bi de olsa tam belli olurdu ne kaldı ki şurada yarın ya d 21 de adet olurum
Lavin08 dalyaluna35 ahahha evet bizde arkandan gelcez kuzum ard arda rabbim hepimize güzel haberleri vermeye nasip eylesin🙏🌸
belinayors dil_n merhaba 11 aralikta adet oldum iki aydır deniyoruz folikasit kulanıyorum bu ay ilk defa övülasyon testi aldım 17.18.19 pozitif şasırılıcak bir durum olabilir mi