Lavin08 dalyaluna35 aman ya düzensiz olmasi insanın sinirini bozuyor benimde dogumdan sonra oyle olmustu 1 sene sonra duzene girdi
hou Lavin08 ajsjsjs sizce bu bacınız dururmu dün akşam yaptım test @dalyaluna35 aldım negatifi oturdum yerime 🤣🤣 adet ağrılarım başladı zaten 2 3 güne ben de olurum tutmadı bu ayda
defne1907 dalyaluna35 bekliyim ya en azından net olur şimdiye kadar bekledim iki gün daha beklerim heralde en azından kesin olur
hou dalyaluna35 şansına kuzum. Öyle yap bakalım inşallah bu döngüde tutar gebelik kontrolüne gitmek nasip olur inşallah 🥰🙏
hou yavuzayse amin canım inşallah ama bu ay olmadı yine gelecek aya artık nasip kısmet bilmiyorum umudum da kalmadı gibi zaten yıprandım çok etkilendim🥹 senin sağlıkla ilerlesin inşallah haberdar et beni gelişmelerden🥰🙏
yavuzayse hou olur ederim umudunu yitirme olacak inşallah bu ay 6 ay oldu çok şükür oldusmdi sıra sizde 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤗🤗🤗
hou dalyaluna35 biliyon mu o deneme süreci beni daha çok geriyor görev gibi hissediyorum o günler gelene kadar müsait olacakmıyım bilmem ne daha çok geriliyorum
defne1907 dalyaluna35 ay inşallah öyledir yaaaa yani göğsüme falan sızı da giriyor arada uyku hali de var ama adete dair hiç bi belirti yok testte negatif çıkınca üzüldüm
dalyaluna35 defne1907 yerleşme dpo 11 e kadar tamamlanıyor ondan sonra beta yükseliyor erken yerlesenlerin genelde dpo 9 da silik cikiyor o sebeple vakit var kuzum hemen uzulme 🌸
defne1907 dalyaluna35 valla beni umutlandırıyosun ya hadi bakalım beklicem dpo14 ü bu sefer zaten bir testim kaldı elimde 😂