Lavin08 hou ahhaha kiyamam ya tamam kuzum yaparsan haber edersin bizede orasi oyle tabi bacim nasipde varsa olur🌸🙏
hou Lavin08 tamam canım yaparsam yazarım hemen zaten 🫠🌼 aynen kuzum nasip kısmet gerçekten biz o kadar konuşuyoruz söylüyoruz ama bizim elimizde olan bir şet değil 😊
Lavin08 zeynepb01 tebrik ederim canım rabbim saglikla kucagina almaya nasip etsin regl gunun bugunmuydu
Lavin08 dalyaluna35 aman ya valla stres cok kötü belki seninde gec dollenme fln oluyordur bacim regl olana kadar umud var🙏
dalyaluna35 Lavin08 bilmiyorum kuzum ya benim umudum yok her ay düzensiz bıktım vallahi 6 ayda bi insanin dongusu düzene girmez mi ya 🤣
dalyaluna35 zeynepb01 aaa ay harikaaaa hayirlisi olsun bacım Allah saglikli gebelik sürecinde olmayı nasip etsin ♥️
Lavin08 dalyaluna35 aman ya düzensiz olmasi insanın sinirini bozuyor benimde dogumdan sonra oyle olmustu 1 sene sonra duzene girdi
aysebeyza1 pinkfreudxx neyse bugün de bitti sayılır yarın 8. Gün 😂 Zor da olsa geçiyor bi şekilde sadece vücudumda gerçekten hamile olduğumu anlayacağım bi işaret olsa rahatlayacağım 😂😂
pinkfreudxx aysebeyza1 çok haklısın ama ben tüm bunlara rağmen emin olamıyorum. Psikolojiktir demeye başlıyorum yani 😂
dalyaluna35 hou tabi ki de negatif 🤣🤣 ya acaba bu cmt kendi doktorumdan randevu alsam mi yoksa bi dongu daha mi beklesem cok kafam karisti
hou dalyaluna35 offf bacım ya bir an acabamı dedim🤣🤣 istersen al kuzu bir muayne ol yine soğan kürü yaparsın ne olacak ki🫠