aysebeyza1 pinkfreudxx ya adetine de daha var aslında yerleşme kanamasıdır gözün aydın canıım 😍🥹 bende ilk gebeliğimde de olmamıştı sanırım bunda da olmayacak yerleşme kanaması ama tutunmuştur inşallah diye dua ediyorum 🥲
pinkfreudxx aysebeyza1 ilkinde benim de olmadı ondan tam olarak nedir ne değildir bilmiyorum. Umarım her şey psikolojik değildir 🥰
Masalmom_ dalyaluna35 bu sabaah regl.oldum canim ilk defa reglm geçikiyor Baya umutlanmistm bu ay da olmadı hayirlrisi🥺
dalyaluna35 Masalmom_ saglik olsun kuzum sağlıkla tutsun, hayirlisi degilmis demek ki bu ay mod düşürmek yok bitsin bi an once yeni çalışmalar gelsin 🌸♥️
hou dalyaluna35 valla benim içime bir negatif doğuyor bir pozitif bilemedim. Göğüs hassasiyeti çok artıyor bazen bazen gidiyor değişik 🤣 midem falan bulansa kesim derdim ama yok 🤔
dalyaluna35 hou valla bi arkadaşımın hic belirti vermeden pozitifti kuzum belli olmaz o adete kadar umut var 😅
Masalmom_ dalyaluna35 ovulasyon testi kullanicam bu ay sizce hangi marka kullanmaliyim bir fikriniz varmi
hou superstar_00 ya ne güzel darısı başıma benim bat 18 ama yumurtlamaya göre 19 20. Hiç belirti de yok. Dpo 7 de awox yaptım negatifti bugün dpo9 dayanabilirsem yarın yapıcam yine
pinkfreudxx aysebeyza1 6-7 gün geçmek bilmiyor ahhaha neyseki işte günün yarısı geçiyor da akşamı yemekti çocuktu hak ediyoruz 😂😂
zeynepb01 dalyaluna35 aşkım regl oldun mu ne durumdasın bizim günümüz aynıydı ben olmadım az önce kan verdim
Lavin08 @dalyaluna35 @hou benimde bat 20 kizlar biliyosun regl agrisi gibi belirtiler basladim acaba erkenmi olcam bu ay aman zaten umduum yokdu bekle ocak ayı 😅😅
dalyaluna35 Lavin08 belki erken olacaksindir kuzum ben de hala olmadım ağrım var olmuyorum testler de negatif bi olsam da rahatlasam 🤣
lidya_15 pinkfreudxx ay benimde dpo 5 aşırı umutluyum bu sefer ya günler geçmiyorr 🤷🏼♀️ inşallah yeni yıla bebiş haberleriyle giricez kızlar 🌸✨
aysebeyza1 pinkfreudxx ben evle çocukla uğraşıyorum falan ama beynimin arka planında hep düşününce zaman geçmiyor 😂
Lavin08 hou mucize olur bacim tek seferde😅😅dpo 8 kuzum bat da 20 kasim bu ay o kadar umduum yokki test bile almadim kendime😅sen yarin mi yapcan test