hou dalyaluna35 sağlık olsun hayırlısı olsun inşallah sen hep diyorsun kuzum yeni ay yeni umut. Yeni yılın hediyesi olur belki gelecek ay inşallah 🙏🥰
Lavin08 dalyaluna35 benimde tutmamistir bacim olsun ocakda yine birbirimize destek oluruz rabbim can sağlığı versin🙏❤️
hou dalyaluna35 7 mi 6 mı 6 Aralık çatlama o gün 1.gün mü. Yok valla bacım sadece bugün göğüs hassasiyeti yavaştan başladı ama o adet öncesi hep olan bir şey onun dışında bir şey yok🥹
dalyaluna35 hou evet bacım bi an once adet olayim bitsin denemeye geceyim yeni ovulasyon testi sipariş vericem hangi marka önerirsin 🥲😅
hou Lavin08 ayyy ben 33 üm 34 okacam ya daha geç olsun istemiyorum hamile kalıp doğurana kadar 35 olur herhalde 🙄🥹
hou dalyaluna35 ben innovitamı ne en çok satan oydu onu aldım valla içinde 30 tane oluyor bana 2 ay yetti hatta tutmazsa bence tutmadıda yine kalanlar yeter diye düşünüyorum 🤣
hou dalyaluna35 ohooooo o zaman benim 7 Aralık 1.gün olur 5 Aralık öğleden sonra pikti ya atmıştım buraya sonra akşama çok az silikleşmişti 6 Aralık çatlamıştı tam bence çünkü iyice silikleşmişti
hou dalyaluna35 insanın içine doğar diye düşünüyorum kuzum ya benim içime farklı bir şey doğmadı valla🥹🤣
dalyaluna35 Lavin08 dur bakalım kendin icin hemen negatif dusunme bacım ama olmazsa da ocakta artik devam 🥰
hou Lavin08 aynen kuzum 2. Olacak inşallah kızım 4 yaşında işte. Ne bileyim ya ileriyi düşününce çocuk gelecek 18 20 e biz çoktan yaşlanmış olacaz🤣🤣
Lavin08 hou moral bozmak yok olsun biz o yaslardada citir olcaz😅😅saka bi yana bacim tabiki hersey zamaninda guzel
Bebek10 dalyaluna35  Bat 14 Aralık. Bu sabah ilk idrarla testim böyle kızlar