hou eliz2026 canım bu erken gebelik testi değilse çıkmaz daha erken gebelik yap istersen inşallah vardır🙏
Lavin08 eliz2026 olsun kuzum adet gunune kadar umut var adetten 1 gun sonra bile cok silik cizgi ile ogrenen gördüm burda
eliz2026 dalyaluna35 14 canımm 2 gün önce freely testte silik vardı ama o teste güvenmediğim için bu testi aldırdım eşime ama hiç bişey görünmüyor 🥺
dalyaluna35 zeynepb01 benim de bugun 10 negatif bence regl e kadar umut var umudunu kaybetme gec tutunma olunca gec çıkıyor sonuç da 🥲
dalyaluna35 eliz2026 benim de 14 ama erken olabilir express hassas test degil kaset testlerle algilama ml oranı ayni, early hassas testi bence yarin sabah ilk idrarla predictor early ile dene kuzum ben oyle yapacagim
hou Lavin08 valla bekleme kısmı çok yoruyor zaten. Bakalım uygulamaya göre 1 hafta ama çatlamaya göre daha 5 ya da 6.gün
Lavin08 hou aynen oyle kuzum pazartesi temizlik yapcam detayli en azindan kafam dagilir 3 4 gun oyle hizlica gecer belki dedim😅
dalyaluna35 zeynepb01 hic düşmesin modun inan her seyde vardir bi hayir her şeyin bi zamani var inanıyorum, bize düşen denemek saglikli olmak ♥️
hou eliz2026 anladım canım hayırlısı olsun inşallah pozitife döner burda çok yazan oldu regl gününe kadar negatif sonra pozitif olan