dalyaluna35 Arolya gecen ay oyleydim 3 kere hamilelikle ilgili ruya gordum bilinçaltı oynuyor kuzum 🥲
dalyaluna35 hou valla benim de öyle bacım 8. Gun bugun sabah test yaptim negatif ama senin daha 4. Gun dur bakalim erken daha umudunu kaybetme hemen 🥹
hou dalyaluna35 kuzum erken yapmışsın daha dur bakalım 2 gün kala pozitife dönen var adet gecikmesinden sonra pozitife dönen var.
hou dalyaluna35 yok kuzum ya benim içime doğar valla yoksa yoktur ilginç bir eminlik hissi var içimde 🤣🤣 yeni yıldan sonra artok bakalım😔
dalyaluna35 hou bacım bana erken diyorsun kendin umutsuz takılıyorsun dur daha senin de 4. Gun kotu dusunme hemen 😅
hou dalyaluna35 çok haklısın bacım çok doğru diyonda ne bileyim öyle bir his çöktü işte hayırlara çıksın🙃
devo16 dalyaluna35 testlerim daha gelmedi kargo da . Acaba akşam yapsam olur mu yoksa yarın sabahı mı beklesem
devo16 yavuzayse https://ibb.co/pvhzDXtb Yaptım test ama negatif gördüğüm siz herhangi bir çizgi görüyor musunuz ☺️ @dalyaluna35
dalyaluna35 ela1128 cok erken kuzum negatif dusunme ben ilk gebeligimde en erken 5. Gunde öğrendim onda bile beta cok düşüktü adete 8. Gun kala kan vermiştim negatifti 5. Gunde testte silik çizgi görmüştüm
ela1128 dalyaluna35 evet öyle diyor herkes adetimi bekliyorum şuan bakalım her hangi birşey yapmayacağım
Allahneverdiysee dalyaluna35 bende bir gelişme yok chatgbt ye göre tutunma belirtisiyle uyuyor ama her ay aynı şeyi söylüyor. Kasık batmaları da geçti zaten 🙄Ama yine de yarın sabah test yapacağım boşuna almadım testleri 😁 Sende nasıl belirti var mı
dalyaluna35 Allahneverdiysee valla tam belirtim yok dedim 10 dk once sag kasıktan sag bacağıma vuran kramp ağrım oldu 😁 baska da bisi yok kuzum 😅 sabah test yaptim negatifti stok yaptim test her sabah yaparim artik adete kadar 😁