dalyaluna35 gunes111 testte pozitif görürsem 20 aralıkta kan veririm canim hafta ici çalışıyorum kan vermem sıkıntı
hou umransag canım benim 13 ü kıyulaşma başlamıştı 14 öğleden sonraya kadar pikti sonra akşam çatladı yani 14 ü 15 e bağlayan gece çatlamıştı 🫠
hou umransag benim bat 18 görünüyor ama çatlamaya göre 19 20 e kayabilir pik öncesi günleri pik günü ve çatlamayı bağlayan geceyi değerlendirdim bakalım artok bekleyiş başladı canım
hou Allahneverdiysee ayy bilmiyorum ki canım benim de 2. Olacak diye uğraşıyoruz ama çok uğraştırdı yetmez mi 🤣🤣
Lavin08 @hou @dalyaluna35 benimde bat 20 kizlar hic umudum yok ama insallah en son benim regl tarihi en sonda ben size guzel haber veririm tek iliskiyle sanmiyorum ama😅
Arolya Benim 22 Aralık 3 Aralık gece 4 Aralık sabah değerlendirildi başka korumasız ilişki olmadı hâlâ testlere devam ediyorum. Ne gariptir ki ilişkiden beri karın kasık ağrısı çekiyorum yeni yeni de sol göğüs ucum çekiliyor sanki
hou Arolya iyi değerlendirmişsin canım inşallah tutar. O kadar erken belirti olmaz bence ya o yumurtlama ağrısı olabilir 🙃