suudee Tüp bebek ilaçları malum fiyat olarak. Uyguna almanın yolu var mıdır? Ecza depolarında vs bilen var mi? Eczaneler farkli fiyat verdi kafam karıştı
Aycicegim suudee hastanenin anlaştığı eczaneler oluyor az bir miktar olsa da yapıyorlar. Biz öyle yapmıştık
EceTurkmen_92 suudee merhabalar, bende tüp Bebek süreci geçirdim, dondurulmuş transfer sonrası gebelik 🙏🏼 tüm arayanların kucakları dolsun inşallah 🙏🏼 hangi ilaçları arıyorsunuz elimde kalan bir çok ilaç var
buse76 suudee o zaman uyguna almanın yolu yok başka mecbur ücreti neyse öyle alırsınız ben Ekim ayında yaptırdım p gşmden bu güne rahat 50 60 gitti hala da gidiyor yani ilaca sürekli veriyorsunuz anlıycanız
buse76 suudee Allah yardımcınız olsun ama tüp bebeğe başlıycaksanız bir an önce başlayın hergün fiyatlar değişiyor ilaçlara zam hastanelere zam bir an önce fiyat başlayın eğer düşünceniz varsa özellikle yılbaşı öncesi son fiıyatlardan yararlanın
suudee EceTurkmen_92 merhaba başladım ben dün ilaçları da aldık 🥰 süreçte başka hangi ilaclar lazim olur bilmiyorum açıkçası 😇 rabbim saglikla kucağına aldirsin inşallah 🥰
Semra_ayzit Özel tüp bebek merkezlerinde tedavi oluyorsanız. Özel reçete olduğu için bütün ilaçları ücretli alırsınız. İlaçlarınızı aile hekimine yazdırmaya çalışın. Rapor olunca da sadece kan sulandırıcı ilacı karşılıyor. Benim raporum var sadece onu karşılıyor maalesef.
ponymom Merhaba 6 adet oksapar 1 kutu prograf 2 adet meriofert 150 4 adet cetrotide var elimde . Gebe kaldığım için veriyorum.
Elmir Besbisin hayirli ugurlu olsun cnm saglicakla sevdiklerinle beraber ins🙏 cnm prograf meriofert ve cetrotaytlari bana verirmisin🙏