Allahneverdiysee Aylinn06 folik asitin öyle bir özelliği mi var ben de bu ay kullandım birkaç hap sadece reglim erken bitti
Aylinn06 Allahneverdiysee benim döngülerim düzensizdir canım ama bu kullandığım folik asit erken yumurtlamama faydası oldu
Busraaaakkk Aylinn06 erken yapmışsınız ben regle 2 gün kala pozitif gördüm, yumurtlamadan da 14 gün sonrasıydı
Aylinn06 adatuna hayır bu ay takip yapmadım çok bir değerlendirme de yapamadım şehir dışına çıkmak zorunda kaldım :(
Aylinn06 Allahneverdiysee faydasını gördün mü canım? Folbiotic diye bir markanın folik asitini kullanıyorum yani birinci kutu bitmeden yumurtlama günlerimi çok güzel düzene oturttu çünkü bunu kullanmadan önce hep geç yumurtlamam oluyordu canım adet düzensizliğim olduğu için
Sss1947 Benimde 7 gün var bu şekilde çıktı bence henüz erken yapmamız için heyecanlıyız malesef bekleyemiyoruz
Aylinn06 Sss1947 senin çok hafif görünüyor canım çizgi günden güne takip et koyulaşma varsa gebelikte vardır bence
Seloloo Aylinn06 regle 7 gün kala test yaptım negatifti. Ertesi gün lekelenmem olunca yine yaptım pozitif çıktı. Bence regle yakın bir tarihte ya da gecikince tekrarlayın
akkoyun21 Aylinn06 çok erken test yapmışsınız adetinizin üstünden geçmesini bekleyin şimdiden strese girmissiniz
umutoglumm Aylinn06 regle 8 gün varken öğrenmen imkansız gibi bişey zaten yumurtlama yeni bitmiş döllenme olduysa bile daha anca 🤷🏻♀️