maco61 Bilenler bilir beni. Doktor %90 Erkek dedi😍🥰 çok sevindim bir kızım var birde oğlum olacak. Ama hazırlık yapma bi 5. Ayını bekle dedi değişirmi ya inşallah değilmez🤲 İsteyen herkese nasip etsin Allah. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah
nursenasu27 maco61 29 oldum daha net diyen yok erkek diyen de var kız diyen de var yani kıyafet alışveriş bile yapamadım bundan dolayı
maco61 nursenasu27 yaa ayy %90 dedi bide özel erkek diye tahmin etmişti. Bilmiyorum ya inşallah hemen öğrenirsin
babylove_33 maco61 evet belli olmuyor 🤗banada 16 haftalıkken erkek dedi gösterdi ama hala ianamıyorum☺
maco61 Gokturkmom_ 18 haftalık ben gördüm. Tahmindede bulunulmultı zaten🫠🥰 ayy ya Rabbim sağlıkla nasip etsin
maco61 babylove_33 bendede var o inanamıyorum hala🥰🤲 Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayınasipetain bebeklerimizi hayırlı evlat olsunlar vatana millete
rahimeiscann maco61 hayırlı olsun inşşalah Erkek dediyse değişmez bence devlet bana 13 haftalık net erkek dedi bekledim 15 haftada mı ne özele netleşti erkek ayrıntılı da erkek yani değişme pek nadir ama sizin de erkektir sağlıkla alın kucağınıza 💐