birmesele Kızlar dün kan verdim 9,66 Bugün 13,987 Çok mu erken öğrendim artış normal mi erken öğrenen bu durumu yaşayan var mı
Ceydaaaaaaaaaa birmesele canım daha çok yeni annişsin ☺️ hayırlı uğurlu olsun artışın gayet iyi sadece fazla erken öğrenmişsin 2 günebşr kan vererek artışını takip edebilirsin
Dinolisoo birmesele hergün kan verirsen artışı sağlıklı hesaplayamazsın. 2 günde 1 kan verirsen daha artışı güzel hesaplaya bilirsin.
aysgl330633 birmesele iki günde bir aynı yerde aynı saatlerde kan verirsen artışı daha net öğrenirsin
birmesele Ceydaaaaaaaaaa yaaaa bi kaybım var 7 ay önce den onu ilk öğrendiğimde 2800 dü bunda böyle görünce bi yandan kahve akıntı olunca çok tedirgin oluyorum 🥹
birmesele Dinolisoo öyle yapcam kuzum bidahakine ya bende bi yandan akıntı olunca dedim heralde adet geliyor
birmesele Dinolisoo çok karmaşık orası kuzum ya normalde ikinci döngüm geldi bu ay adet olmadım 10 gün önce bi açık pembe geldi bir gün bitti, testte silik çıktı 2 gün önce, dün kan verdim 9 çıktı bugün 13 çıktı kahverengi akıntım devam ediyor son adetim 12 ekim
Sayke birmesele aşkım doktora boşa gidersin. Ben seni anlıyorum için rahat olsun istiyosun ama bende betayı öğrenir öğrenmez gittim. Değer 1500 olmadan bebeği göremem dedi yolladı bi tanesi, ki doğruymuş. Hem sen gidince şimdi sorar muhtemelen 2 gün arayla kan verdin mi diye. Ben senin yerinde olsam bi kez daha kan verir, artışa göre sağlığından emin olur, ona göre giderdim
sedefhamile birmesele anladım canım onunda ömrü o kadarmış inşallah bu bebişi sağ Salim kucağına alırsın
birmesele Sayke bebeğim inanki bende aynı kafadayım, şuan beni kurcalayan akıntı olması o olmasa inan ki 1 ay hiç gitmem
bebeklerim__ birmesele canim bence normal. İki güne bir iki katı çıkması beklenir yarın bekle perşembe kan ver bakalım ne durumda olacaksın