Rabiacansi Selam kızlar 31 haftalık hamileyim affınıza sıgınarak birşey sormak istiyorum ama lütfen yargılamayınn sonucta bizler anne olarak birbirimizden destek ve yaşanılanlar hakkında bilgi ediniyoruz (((( bugün ilk defa lavavodan çıkacak iken beyaz sümüksü değişik bi akıntımın pecete geldiğini fark ettim bir kere deil iki üç defa dikkat ettiğimde var olduğunu gördüm )))) koku yok rengi yok sizinde böle başınıza gelen birşey varmı ?
Irmakdkm Rabiacansi 31 haftanın içindeyim bende ve benim uzun zamandır geliyo bebiş oynadıkça alttan öyle akıntı geliyo bazen yeşilimsi gibi geliyo doktorum normal dedi sende sor
Merve20 Rabiacansi gebelğilimin en başından beri fazla akıntım geliyor benimde ama sümüksü akıntı nişan olabilir mi acaba diye düşündüm. Sabah mutlaka doktorunu arayıp sor canım.
Susam1007 Rabiacansi 37+6 haftalık hamileyim 28 den beri kesintisiz çamaşır dayanmayacak kadar akıntım oluyor doktor çok normal diyor 😊 kültür ve idrar testlerinizi kontrol ettirin sıkıntı yoksa endişe etmeyin dedi doktorumuz hep
Rabiacansi Irmakdkm canım ilk defa gelmeye başladı bende korktum acaba bişimi oluyor die 😓 günlük pedime gelmiyor lavavo ihtitacımdan hemen sonra peceteye silince geliyor 😓😓
Irmakdkm Rabiacansi günlük pedime biraz geliyo ama çok değil bazen peçeteye sürünce bendede oluyor canım sıkıntı yapma ama kontrolünde sor in rahatlaması için doktoruna