Baklavaseverim bebeklerim__ Bilmiyorum ki sade bir şeyler olsa belki ama abartılı teklifleri yersiz buluyorum israf gibi geliyor ya tabi yapana saygım sonsuz ama dediğim gibi benim için israf
LadyX bebeklerim__ yaaa adamın günahını almayayım şimdi 🥰 her zaman düşüncelidir. hafif kırgınlık var diye hemen nane limon çayı yapıp getirdi onu içiyorum
eslem2121 bebeklerim__ ya bizimkiler biraz tepki gösterdiler yangından mal mı kaçırıyorlar die 😂ama o anki heyecan hemen evlendik ve çok şükür yani benim şükür sebebim kocam ❣️
juli_naz bebeklerim__ hahahhaha 16 yıl sonra tekrar bebekli hayat .. adapte olmaya çalışıyorum daha 🤣🤣🤣🤣 ve inan yaziyorum size ama paylaşmadan askıda kalıyor 😕😕😕
Almirolie bebeklerim__ 4 sene sevgiliydik o zamanlar kır bahçesini süsletmişti evlenme teklifi eden adam pastası yaptırmıştı önüme diz çöktü teklif etti ☺️ kahvaltıya gidiyorduk tahmin ediyordum ama çok şık olmuştu öyle bir teklif almıştım güzeldi ♥️şimdi 4 senedirde evliyiz 8 senedir beraberiz ☺️
Daisyy000 bebeklerim__ Tanışmamızın 3.günü falandı göl yakınında bi kuleye çıktık, manzarayı izlerken bana ‘ burayı unutma ‘dedi, nasıl yani dedim ‘burayı unutma iste’ dedi 5 yıl sonra orada evlilik teklifi etti😍
gunesimekardes Daisyy000 okuduklarimin icinde en etkileyicisiydi. Daha 3. Gun evlilik teklifi etmeyi hayal etmis yeri hayal etmis ve yillar sonra hayalini gerceklestirmis ve o yillar icerisinde resmsn tum hayallerinin temeline sizi koymus. Bu gercek ask degil de ne😊❤️