bebeklerim__ istemeye gelmelerine az kalmıştı merakla bekliyordum ne zaman yapacak diye bize geldi sık sık gelirdi zaten yalnız yaşadığım için dizi film falan izliyorduk bende giyindim kuşandım tabi masa hazırladım falan hiç unutmam gönül dağını izliyorduk 7 de geldi bekle Allah bekle hiç bişey yok saat 12 ye geliyor dizi bitti bitecek son reklam bende üzüldüm yanlış anladım herhalde diye uykumda gelmişti gittim pijamalarımı giydim yeniyıl pijaması üstünde geyikler kuzular var hoho falan yazıyor makyajımı falan sildim tam içeri geçtim baktım elinde kocaman buket ( kapıya getirmiş ben tuvaletteyken koltuğun arkasına saklamış) diz çöktü teklif etti ama biraz içim burulmuştu fotoğraf video aklına gelmedi anı kalmadı hazırlıksız oldu falan diye o da söz telafi edicem demişti arada da söyleniyordum tabi erkekleri iteklemeden olmuyor ne zaman ne zaman diye 😂
aradan 4.5 yıl geçti 2 yaşında bi çocuğumuz 2. Çocuğuma da hamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önce alkol almaya bi mekana gitmiştik birden otururken kalktı yanıma geldi öpecek zannettim herkesin içinde diz çöktü yine elinde buketle evlenme teklifi etti geç de olsa sözünde durdu 😍😂