bebeklerim__ İyi akşamlar canimlarrr..🩷gelin sohbet edelim Evlilik teklifleri nasil geldi ? Gelir mi komik veya romantik , şaşırtıcı teklifler çok merak ettimmm😍😍 Ben başlıyorum… GELMEDİ 😂😂görücü usuluyduk🤭
deletedmom43191 bebeklerim__ almadım 😅😅😅 bizde görücü usulü oldu yani şöyle ablamın evine kalmaya gitmiştim kaynanamda o binada oturuyodu beni gördü ablamın yaninda kardeşini beğendim istemeye gelcez dedi oyle geldiler tanışmaya gelince kocam ben ablam kaynim pastaneye gittik oturmaya kafalar uyusunca okey verdik
QueenJ bebeklerim__ eşim doğum gününde askere gidiyordu ben de kar yağmasını çok severim o sene de kar yağmamıştı henüz benim de içime dert olmuştu sen gidince kar yağacak ben sensiz kar yağışını napayım diye. Gideceği günden önceki gün bi yağdı tam rahatladım derken askere gittiği gün öyle bir kar yağdı ki anlatamam. Havaalanına gittik uçağa bindirmek için ailesi birkaç akrabası ve benim kuzenim falan vardık bize siz önden yürüyün vakit geçirin gitmeden dediler. Yürürken eşim bi anda arkana bak dedi bir döndüm kocaman bir pankart, benimle evlenir misin yazıyor ve inanılmaz kar yağıyor. O karın altında evet demiştim, hem çok istediğim kar yağışı hem eşimin doğum günü hem de askere gitmeden önce bana büyük bi sürpriz olmuştu 🥹🧿🤍
Mehlika_ bebeklerim__ ayy benim teklifim çok sürpriz olmuştu banaaa 😂 İstanbul da çok yakın bir arkadaşımın düğünü vardı o sırada biz ikimiz farklı şehirlerdeydik. Eşim tutturdu bende gelecem senle biraz gezeriz faşan dedi bende yok gelme zaten 2 günlük gidip gelcem dedim. Neyse bu inat etti geldi 😂 sonra önce onun ikimi arkadaşıyla İstanbulu gezdik ertesi gün düğüne gidecez dedik. Gezerken denize yakın bir yerde otururken bir anda tanıtım için birileri gelip ücretsiz tekne turumuz var fuarıöızda sizi ağırlamak isteriz dediler ben bu arada olayı hiç anlamadım. Bunlar hep bir ağızdan niye ücretsiz ki ya neyse katılsak mı zararı olmaz falan diyorlar 😂 neyse biz karar verdik adamın arkasına takıldık bindik tekneye sonra dediler reklam amaçlı üst kata gelin hepinizin fotosunu alalım dediler ben dedim çıkmam başım dönüyor neyse bunlar zorladı zor şer üst çıkmamla birlikte arkadaşımın müzik çnfe pankart önümde yüzük 😂 o ana kadar hiç anlamamıştım
Denizj bebeklerim__ yemeğe gidecez diye dışarı çıkardı beni. Marinada yiyecekmişiz. Sonra marinada ücretsiz yat turumuz var katılmak istermisiniz diye bi bayan sordu eşimde bana danıştı ister misin diye tamam dedim. Yata bir bindik romantik masa alla alla noluyo dedim. Oturduk ikramımız işte yiyip için dediler ben işkilleniyorum o sıra. Neyse sizi öne alalım çiftlerimize hatıra fotoğraf çekiyoruz dediler öne geçmemizle konfetiler işte alevler ateşler yatın en önünden kalp çıktı benimle evlenir misin? Sağıma döndüm eşim çökmüş elinde kutu heyecandan hazıladığı metni söyleyemedi sadece benimle yaşar mısın? Diyebildi yaşarım dedim. Yaşıyoz işte ndjdjdhd
Muallim3 bebeklerim__ Babamın baskısı yüzünden çocuk parkında bankın üzerinde ALYANS ile evlilik teklifi aldım. Neyse aldım mı? Aldım.
Meral_63 deletedmom43191 benim gibi görücü usulü bende düğüne gitmiştim kaynanam da bizim köyden akrabayims haberim yoktu aynı düğün de beni gördü diğer gün kapıya gelip Allah’ın emriyle gelip sizin kızi bi görmeye gelecez dedi zaten eşim de beni görüp beğendi bende onu kısmete te oldu
bebeklerim__ Denizj ya son cumlen güldürdü ♥️harika romantik bir teklif olmuş yalnız benimle yaşar misin baya manidar 😍
deletedmom43191 bebeklerim__ eveeet 😍😍 tesettürlü ve guleryuzlu olmam hosuna gitti 20 ağustosta gördüler 23 ekim istemeye geldiler 25 ekim söz kesildi 2016 senesinde 😍😍
isimsiz19 bebeklerim__ doğum günümde 2022 yılında mükemmel bir organizasyonla yatta evlenme teklifi aldım köprüye isimlerimizi yazıp benimle evlenir misin ve ekstra doğum günün kutlu olsun seni çok seviyorum yazdırmıştı asla unutmam Allah razı olsun o günü benim için unutulmaz kıldı🧿🥹🤍
Denizj bebeklerim__ hala dalgasını geçerim aklıma hazır gelmişken yine hatırlatayım eşime. Evlenmek birlikte yaşamak neticede sadece ev arkadaşı olarak kalmamak dileğiyle 😆😆
LadyX bebeklerim__ canımcım harika bir konu seçmişsin yaaa 😍 bayıldım. Biz sevgiliyken eşim sana sürprizim var dedi. Gece hazır ol seni bir yere götüreceğim dedi 😎 Beni evden aldı Kapadokyaya götürdü beraber balona bindik organizasyon hazırlatmış. Aşağıdan pankart açıldı “seninle evlenebilir miyim?” yazıyordu o anda eşim diz çöktü yüzüğü çıkardı fotoğraflarımızı çektiler balon indikten sonra da kocaman bir buket, yaş pasta (üzerinde “sonsuza denk” yazıyordu) ve alkolsüz şampanyaaa 🥰 Rüya gibiydi
bebeklerim__ isimsiz19 ne kadar güzel ve romantik olmuş. Ömür boyu güzel anılarla anlatacagin bir an bırakmış sana 😍😍
bebeklerim__ deletedmom43191 hepsi arka arkaya olmuş desene şeyi merak ettim pekinsuan aran nasıl kayinvakide ile. Hala çok seviyor mu seni:)
eslem2121 bebeklerim__ bnmki direk evlen benimle dedi 😂bnm vaktim uzun yıllar sevgili kalmaya yok şakkadanak evlendik herşey nişan söz şsteme düpün kına bir ayda oldu ama iyikim o iyikide evet dedim ❣️