Kızlar selam. 23+2 haftalık hamileyim. Bebeğim tüp bebekle oldu ve bu zamana kadar hep özelde tedavi gördüm. Ee masraflar çoğalınca ve doğuma da karar vermem gerekince devlete geçiş yapmak istedim. 2 hafta önce şehir hastanesine gittim Necati hocaya ama özele takipli olmaktan devletin ilgisi az gibi geldi. Sonra yine de araştırayım diyerekten Sincan Devlet Hastanesine gittim Mert Polat hocaya. Gayet samimi ve iyi bir hocaydı. Yarına kan falan istedi takipli olmak için. Ama çalıştığım için yarına da izin alamadım. Ve doğumu da Bilkent de düşündüğüm için bari orda bir doktora takipli olayım dedim. (Ama Mert Hoca çok ilgili ve istediğim bir hocaydı). Ama düşünüyorum nasıl yapayım? Hangi hoca olsun kararsız kaldım. Doğum dediğin hemen gelir bir de. Gerekli testler falan da yapıldı. Şuan sadece şeker yüklemesi kaldı. Cumartesi de Sincan Koru Hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Hem özel hem devlete takipli olmak için. Kısaca bana yok yordam gösterir misiniz? Ve çok acil doktor önerisi. Böyle aşırı memnun kalayım. İstek değil İHTİYAÇ 🚨🚨🚨