Secilcaglar Merhaba hanımlar ben 20 haftalık hamileyim geçen salı doktora gittim detyli ultrason için bebegimin herşeyi normal ama.bacak kemikleri 1 hafta geriden geliyo dedi yani.19 haftalık gözüküyo ve 1 hafta sonraya tekrar çağırdı bakıcam dedi ve moralim bozuldu.takmamaya çalışıyorum ama hep aklımda benim gibi olan var mi ?
Yalinn8 Secilcaglar sen ve esin nasil? Cok uzun diilseniz genetik olabilir, diilse de zamanla o ara kapanir bence,daha minik kuzu
Baharkale Secilcaglar ulturason cihazları yurtdışına göre yapıldığı için yabancıların vücut ölçülerine göre ayarlıymış.Bizim Türklerin bebekleri genelde 1 hafta geriden çıkarmış.Doktorum böyle söylemişti.
CimKefA Bende 34+2 yim bugün doktora girtik daha önce bi doktor maşallah uzun ızun bacaklı demişti oğluma (4 aylıkken) Bugün doktorum gelişimi haftasıyla uyumlu hiç bi sorun yok dedi , kilosunu söylemedi devlette makina eski olduğu için, ama bacak boyu biraz kısa ddi, eşimde minyon tiplidir bende öyle,ama size bakınca normal dedi kısa olabilir normal sorun yok dedi, ilginç bi tespit biz de anlamadık 🤷🏻♀️yani evham yapma daha çok değişir , bana bi sefer 2 hafta ilerde gidiyo gelişimi dedi , bi kere bi hafta geride dedi , bnlar değişebiliyor kafana takıp kendni üzme hiç
Secilcaglar CimKefA çok saol. Canm başa genetik olabilr dedi zaten rabbim evlatlarımızı iyilik versin inşallah