Aleynadiyorki Kızlar 26 haftalık hamileyim. Bel ağrım çok uzansam bile bi süre sonra agrıyo iki gündür de sancım var üşütme sancısı gibi normal mi bi kontrole gitsem mi
Bububu Aleynadiyorki idrar yolu enfeksiyonu ya da vajinal enfeksiyon için test verin. Bende koku yoktu ama ona rağmen ciddi enfeksiyonum çıktı ve açılmam oldu. Kontrol diye gidip serklaj oldum. Lütfen ihmal etmeyin
Aleynadiyorki YuvarlanamayanPaanda acile gittim bende dayanamayıp nst de sancı çıkmadı lekelenmem vs olmadığı için vajınal muayeneyi kabul etmedim. İdrar yolu enfeksiyonundan veya gaz sıkışması olabilir dediler. Biraz hafifledi ama inşallah geçer tamamen
YuvarlanamayanPaanda Aleynadiyorki idrarında yanma kötü koku yada koyuluk varmı canım gerçekten enfeksiyon etkiliyo
Aleynadiyorki YuvarlanamayanPaanda Bububu İdrarımda yanma vs yoktu ama mantar dan şüphelenmiştim test verdim bir hafta önce zaten test de çıktı antibiyotik kullanıyorum inşallah hızlı geçer size de çok geçmiş olsun ♥️
Bububu Aleynadiyorki geçmiş olsun sizede teşekkür ederim. Başıma beklemediğim bi anda gelince her yere yazasım geliyor kimse mağdur olmasın🌸
Aleynadiyorki Bububu tabi iyi yapıyorsunuz teşekkür ederim bazen bazı şeyler gözden kaçabiliyor veya tecrübe olmayınca bilemiyorsun. Sizde daha kolaylıkla bu süreci atlatırsınız inşallah