Kızım anaokulu 1. Sınıf vs gitti hiç bir sorun yaşamadık çok şükür , şehir değiştirip yeni okula geldik öğretmen erkekti kızım istemedi deneyelim dedik iyi biridir vs derken öğretmen ile sorun yaşadık iletişimi kötü ilgisiz sorumsuz sürekli kızan biriydi , sınıf değişikliği yaptık çok tatlı bayan bir hocaya çıktı kurada şükür dün gitti okula öğretmeni de çok sevdi ama bu sabah gitmek istemedi ağladı nedeni soruyorum hep eski öğretmeninin yaptıklarını anlatıyor sürekli kızdığını o yüzden korktuğunu vs vs . Ben çok güzel konuşuyorum bu öğretmeninin kızmayan biri olduğunu hatta öğretmeni de aradık o da çok güzel konuştu servisten inerken ağlamış gitmek istememiş bir kere diğer öğretmenden korktu sorun yaşadı , müdür ve rehberlikten destek istedim onlarda konuştu ilgilendi bir süreç olduğunu düzelecepini söyledi ama çok yoruluyorum ben :/ okula koşarak giden kızım öğretmen yüzünden bu hale geldi ne yapacağım bana bir akıl verin , rehberlik her ağladığında okula gelmeyin alışır dedi öğretmenden yana şuan içim rahat çok tatlı birisi ama bilmiyorum stresten uyuyamıyorum