Edolf eminim suan uyku tutmuyodur bi saga bi sola dönup duruyosundur. Ben o gece iki kere hastane cantasini bosaltip doldurdum esim de uyuyamayinca hadi kalk atm ye gidelim dedik gecenin 3 un de atm ye gittik dolastik hava aldik muzik dinleyip rahatladik (oyle sandik😂) sana suan yap yapma desem de hic bi faydasi yok. Stres yapma korkma desem de sen nede olsa ANNESİN. Anneligin dogasinda vardir korku. Uyu desem (sanki ben som iki gecesinde uyuyabilmisim gini)😂 uyuyamassin hem heycandan hem korkudan hem bilinmezlikten.. canim benim uyuyamiyo olsan bile kulakligi tak kullagina hafif kisik muzikle gozlerini lapat karanlikta yat. Hem biraz olsun rahstlarsin hem dinlenirsin. Hem de muzik seni rahatlatır. (Muzik de dinlendirici muzik olsun ama) hatta ninni bile acabalirsin. Onerim inne fil cinneti. Mutlaka dinle bu ninniyi gelmeyen uykunu getirir. Son gecen oldugu icjn onu al bun ualma diyemiyorum kafan kerismasin diye. Ama kahve mutlaka al yanina. Sen doguma girdigin de birisi alsin yanina almadiysan. Kahve cok iyi geliyor ayilmaya