Meryem345 Kızlar normalde tansiyon problemim yok ama ölçülüyorum 13/6 çıkıyor veya 12/6 normal dimi ?
vanilya_kokusu_ Meryem345 takip et tansiyonunu benimde bir ara 14 oldu sağlık ocağınfa ama sonra takip ettim kaç gün sürekli düşük çıktı
merveasilorhan Meryem345 benim normalde hep düşüktür 9/6 10/7 bunların üstüne çıktığında bana yaramıyor hiç benim için yüksek az önce ölçtüm başım ağrıyor sabahtan beri yatıyorum 14/8 çıktı tekrarladım ölçmeyi 10/7 vs çıktı cihazda mı sıkıntı var bilemedim
demirrleydi_ Meryem345 13-8-9 sınırdır 14-9 artık risk taşıyor devamlı kontrol gerektirir tansiyondan dolayı erken doğuma alındım ama en fazla 14-8 oluyodu tansiyonum
Nisanmomy Meryem345 bu değeri normal kabul ediyorlar ama 13 ün üzerine çıkarsanız mutlaka doktorunuza iletin
Meryem345 Deletedmom_297 ay bilmiyordum sürekli bakıyorum 2 defa kurtajim var 12-14 hafta aralığında acaba gebelik tansiyonum mu var diye kontrol ediyorum
Meryem345 demirrleydi_ ya iste sıkıntılı bir durum daha önce bilmiyordum bende yaş geçtikçe biseyler değişti hep
demirrleydi_ Meryem345 evet tansiyon baya sıkıntı maalesef öyle olunca perinatoloji takipli riskli gebe oluyosun
vanilya_kokusu_ Meryem345 korkma bişey olmaz Allah’ın izniyle hamilelikte denge bozuluyor her şey başımıza gelebilir