pembeayakkabilikiz Kızlar bugün kontrölden geldım bebegım 24 haftalık oldu. Doktor daha dönmemiş dedi başı yukarda 37 ye kadar beklıyoruz donmesını falan dedı. Sizinkiler ne zaman döndü erken degıl mı zaten smdı dönmesi çok merak ettım.
busra34__ pembeayakkabilikiz kız daha erken 24 ne 37 ye kadar bekle anca son zamanalrda hatta son gün dönen bebekler bile oluyor
pembeayakkabilikiz busra34__ banada çok erken geldı neden dedı doktor öyle bılmıyorum daha dönmemiş deyınce dönmesi mi lazımdı dedım 37 ye kadar donebılır dedı. Bende sandım erken dönüyorlar galıba
busra34__ pembeayakkabilikiz 🤣tuaf bu doktorlar daha 24. Haftada değişik konuşuyorlar bende 21+4 üm daha 30 dan sonra o konular anca açılır😅
Ozgemlym pembeayakkabilikiz 28 hafta baş gelişti 31 makat dün 35+5 de yine baş gelişti eğer bozmazsa ☺️ yeri oldukca döner durur son haftalarda sabitler kuzum
pembeayakkabilikiz Ozgemlym ay Insallah daha degısır zaten sureklı dönüyor karnımda doğuma yakın dönsün yeter dıyorum 38 haftalarda falan 😃
pembeayakkabilikiz Dinolisoo evet banada tehlıkelı olur geldı çok erken sonuçta Insallah 38 leri görürüz 🌸
gecem_gmz Daha dönmesi için erken 33+3 haftalık hamileyim bebeğim yeni döndü 38. Haftaya kadar dönmeyen Bebekler var içini rahat tut
sari_papatyam Meral_63 evet döndüğünde ayakları yukarda ve daha hareketli hissettim👍🏻sizin daha erken ama benim bu tarihe kadar her gidişimde farklı bir pozdaydı küçğk hanım 31 deki kontrolümde artık doğum pozisyonu alıyor dedi doktorum yavaştan daha dönmez inşallah 😅
Dinolisoo pembeayakkabilikiz ay inşallah valla normal doğumdan değilde erken doğumdan daha çok korkuyorum. 24 haftada dönen bebek doğum habericisi gibi gelir bana
Ozgemlym pembeayakkabilikiz 38 geç kalır bence 34-35 de sabitlesinler😂 sonra kilo alıp yerleri daralıyor dönemezler
pembeayakkabilikiz Ozgemlym dgru benım ilk kızım 36 da sürpriz bı sekılde doğduğu ıcın ben ne kadar geç o kadar ıyı dıye baktım olaya 😃