deletedmom43191 Kızlar bir türlü ayarını tutturamıyorum pamuklu dolap kuruluğunu seçiyorum çamaşırlar biraz nemli kalıyor tekrar çalıştırmak zorunda kalıyorum sizler nasıl kullanıyorsunuz hangi programda şu makineyi öğretin bana 😔😔
Seymanur_ts deletedmom43191 ben ilk aldığım günden beri karışık programına atıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım
-Cennetkusuannesi- deletedmom43191 benim makinemde hepsi bir arada programı var onda, kurutuyorum tamamen, kuru çıkıyor diğer türlü ayırman gerek hepsi kurumuyor çünkü
deletedmom43191 -Cennetkusuannesi- evet ya ayırmak zor kumaşı tamamen anlamak da zor tek tek incele bak amaaan 🙄 bakayım benim makinemde o varsa onu deneyeyim senin ki hangi marka
deletedmom43191 eslem2121 niye camasir makinesinin ustu dolu mu 😊 benim banyoda camasir makinem onun üstüne koydurdum
ecemk94 -Cennetkusuannesi- annemin makinesi de aynı Marka. Kuruturken sadece havlu ve nevresimleri ayrı kurutuyor onun dışında her şeyi tek seferde atıp Pamuklu programda hepsini kurutuyor herhangi bir çekme yaşamadı.
Nisanmomy deletedmom43191 evet ayırıyorum. Nevresim havlu pamuklu ürünleri pamuklu programında kurutuyorum yoksa hafif nemli oluyor