Gizem_erdag dün ki testimde negatıf dıye attım kenara saatler sonra baktım kuruma çizgisimidir dedim içim rahat etmedi days doctor erken test aldım ılk idrar değil ama az önce yaptım 5 dk cıktı varmıdır sizce batda 3 aralık yarın aslında 
ilaydarabiaoz Gizem_erdag yaptığın iki testte yalancı çizgi çıkarmada yatkın bir test başka marka ile dene canım veya kan ver benim son postuma baksana çok farklı bir durum yaşıyorum 🥹
Weenie Gizem_erdag erken testte bnm ilk gebeliğimde yok çıkıp diğer 20 liralık testte var çıkmıştı bundada erkende diğeri silik normalde baya kırmızı çıkmıştı 🥲 inşallah vardır sağlıkla kucağına Alman nasip olsun🤲♥
esiladuhan Gizem_erdag ben 3+4 iken öğrendim tabi öğrenilebiliyor yüksek ihtimal Pozitif ama zaten kan daha kesin sonucu veriyor
esmanur3406 Gizem_erdag ben de awoxla yaptım böyle çıktı bence var hayırlı olsun simdiden benım de bat 3 aralık ikimize de hayırlı olsun 🌸
Gizem_erdag esmanur3406 inşallah yaa inşallah umutlarımız boşa çıkmaz cok sevındım senın adınada canım benım
Aysegl12 Freely de hiç güvenli değil asla almayacağım bir daha kaseti de erken gebelikte de 4 gün test yaptım pozitif çıkarttı beni
slhanur Hanımlar bugün gecikmemin ilk günü az önce test yaptım prodoctor marka silik çizgi çıktı🥹 Kan versem diye düşündüm ama yoksa bir gün daha bekleyip sabah test mi yapsam Daha önce bir düşüğüm olduğu için de erken öğrenip önlem almak istiyorum