pamukayhn Bir oğlum var bunu da erkek bekliyorum 😅Yani öyle hissediyorum biz bugün 12+3 olduk henüz belli değil aralık sonu gibi kontrolümüz var siz de durumlar nedir cinsiyeti öğrenenler var mı ?
Esiin_ pamukayhn bizde 12+4 olduk bugün kontrolümüz vardı doktorum kız olarak tahmin etti benim gönlümden geçen de böyleydi sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
beautymom pamukayhn saat 11 bucuktaydı randevumuz 14+5 haftalığım ama doktorum ölçtükten sonra 15+2 çıktı azcık önde gidiyor gelişimi güzel dedi cinsiyetini öğrendik erkekmiş ama bn hissediyordum rüyamda da 2 kere erkek bebek doğurduğu mu gördüydüm eşimde kız hissediyordu şaşırdı 😅
Aysenur_ve_bebisi senaakck bende yarın 13.haftalığa gireceğim sena hanım oturunca rahatsız oluyorum mide tarafında baskı oluyor sizdede oldu mu?
mlkunal pamukayhn bu sene erkek senesi cnm bakalım sizin ne olacaktı bende 2. Hamileliğim bi oğlum var bu da erkek😅
iloya Tam kesin olmamakla birlikte erkek dedi ama 11 +4 de demişti yani değişme ihtimali çok yüksek 🎈
aybike2212 pamukayhn bugün 13 haftalık olduk doktorum 12 hafta muanesinde tahminde bulunmadı zaten öğrenmek istemedik ayın 23 ünde gideceğiz eltim öğrenip pasta yaptıracak bir kızım var 4 yaşında Allah var yukarda kız istiyorum ama erkek hissediyorum sağlıkla gelsin de inşallah
cigdem2834 10+3 daha belli değil hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah 4 yaşında kızım var sanki erkek gibi ama bilmiyorum
selos1 busrayla evet memnun kaldık primis e yaptırdık çok kısa sürede çıktı fatura vs herşey maile geliyor güvenilir bir yer yorumları da çok iyi zaten 14 bin e yaptırdık 🩷
pamukayhn makbule2025 maşallah bizim henüz belli değil 14+0 olduk bgn bakalım cuma günü kontrolümüz var doktor ne diyecek ☺️