ilkgozagrimhavinim esinbektas bende haber bekliyorum. Benimlede paylaşırsanız sevinirim. Randevu alırken 5500 dendi banada. Geçen ayın 12si gibi randevu aldım ben. Haftaya pazartesi gideceğim bende. Ama 5500 mü ödeyeceğim acaba.
ilkgozagrimhavinim kubragunduz bende yılbaşından önce ocak 12 için randevu almıştım. Ozaman 5500 dendi. Acaba o fiyata mı gireceğiz. Kafam karıştı.
hilasi Normal kontrollerinizi hangi doktora yaptırıyorsunuz ve memnun musunuz acaba hastaneden,ben de detaylıyı medipolde 5500 e yaptırmıştım aralık başında inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
esinbektas kubragunduz soylubulut merhaba hastaneden çıktım doktor herşey söyledi ilgiliydi yani ama fiyat güncelleme gelmiş ne kadar söylesem de olmuyormuş 7.150 TL mecbur yaptırdım herkese şimdiden iyi haberler alırlar sağlıklı gelsinler inşallah 🙏
gizarden esinbektas gerçekten inanamıyorum ben de oraya randevu alırken 6 ocağa almıştım fiyat 5500 geçerli olur dimi demiştim bana evt bu fiyat geçerli olur bu fiyattan aldığınız için demişti. Resmen dolandırıcılık orda sizi mecbur bırakıp 7 bin küsür almışlar
soylubulut esinbektas yaaa o zaman benden de o fiyatı alırlar neyse sağlıklı olmasına sevindim darısı haftaya başıma inşallah 🌸
soylubulut esinbektas bu arada bende ilk defa kartala Ayşegül hanıma aldım teknolojileri nasıl devlet hastanesinin ekranı iyi mi
esinbektas gizarden mallesef ki öyle oldu ama eşim aynı tepkiyi verdi güncel fiyat oluyor dediler bişey diyemedik sonra
gizarden esinbektas tamam alabilirler ama telefonda özellikle sormama rağmen hayır bu fiyat geçerli diyip o fiyatı söylemeleri çok ayıp olmuş. Mesela ben erbil çakara alırken sordum ocak ilk haftaya alsam bu fiyattan mı geçerli olur yoksa zamlı mı olur demiştim kadın bana açıksözlülükle hayır zamşı fiyat geçerli olur dedi mesela ben de 30 aralığa aldım randevu. En azından zamlı fiyat olcak deselerdi bu münakaşa olmazdı yani çok üçkağıtçılar çok. Şeker yüklemesini orda mı yaptırcaksınız bu arada
esinbektas gizarden ben birinciyi yaptırmadım ikinci yaptirmicam ben zaten kartal Lütfi Kırdar gidiyorum gerçekten öyle ben şikayet buluncam bu fiyat söylip o fiyat yapmayı biliyorlar yoksa zaten biz fiyat bakarak ayarlıyoruz ben şok oldum ama doktor iyiydi hakkını yiyemem ama herşeyi söyledi
ilkgozagrimhavinim esinbektas bende bugün arayıp sordum size söylenen fiyattan ödeme yaparsınız sorun olmaz dediler. Demekki herkese aynı şeyi söyleyip kandırıyorlar insanları!
esinbektas ilkgozagrimhavinim katılıyorum sizin gibi bana aynısı dediler ben hatta bizzat sordum Ocak ayında zam gelirse bu fiyat mi diye sekreter söylerseniz demişti hiç dediği gibi olmadı mallesef ama doktor için hiç bişey diyemem doktor herşeyine baktı bana soracağınız bişey var mı diye soruyor bile işini iyi yapıyor
nur3414 ilkgozagrimhavinim merhaba bugün İstanbul görüntüleme merkezi aradım fiyat olarak 3.800 tl verdiler yorumları gayet iyiydi bende bu cuma istanbul görüntüleme merkezine gideceğim medipolin karşısında kalıyormuş hastane bugün aradım
nur3414 soylubulut istanbul görüntüleme merkezi 3.800 alıyor bilginiz olsun araştırıp oraya da gidebilirsiniz bende bugün aradım cumaya randevu oluşturdum
gizarden esinbektas ben de lütfü kırdara gidiyorum testlerimi orda yaptırıyorum iki hafta sonraya randevu aldım şeker için orda yaptırıp kendi doktoruma göstericem. Sevindim güzel geçmesine ama iyiki onlara güvenip ben de oraya gitmemişim :) insanın zoruna gidiyor öyle o fiyatan olur diyip fazla fiyat alması bence şikayet edin ayrıca google yorumlara da yazın şikayetvara yazın belki geri dönüş yaparlar size
esinbektas gizarden çok haklısınız bende dediniz gibi yapacağım şikayet edeceğim insanlar kandırmak çok kolay olmuş artık 😏