Busraa1991 Selam hanimlar aranizda 30-31 haftalarda tetanoz yani 3 lü aşi olan var mi tavsiye eder misiniz
pinkpuella Busraa1991 merhaba, benim doktorum ikinci dozu muhakkak 30dan sonra yaptır dedi, sağlık ocağı en geç 31+6ya kadar yapılması gerekiyor dedi, ilkini 27+5te yaptırdım, ikincisini yani boğmacalı olanı 30+5te yaptırdım
Busraa1991 Simsimsem Merhaba kacinci haftada yaptirdiniz ben 31 haftalik gebeyim bugün doktorum 36.haftaya kadar yapilabilir yaptirmani öneriyorum dedi tetanoz difteri ve bogmaca 3 ü bir arada tek aşi olarak yapilcak ama saglik ocagindaki hemsire bu haftalarda biz önermiyoruz falan demisti kafam karisti kendi doktorumda 36.haftaya kadar yapilabilir dedi kafam karisti acikcasi
Busraa1991 Dgkfj5 Benim doktorumda 36.haftaya kadar yapilabilir dedi tetanoz difteri ve bogmaca olarak yapilcakmis
Simsimsem Busraa1991 31 de yaptırdım ben de 3lüyü. Özellikle sezaryen olacaksa gebe doğuma yakın yapılması daha iyi sanırım. Siz doktorunuzu dinleyin kafanız karışmasın 🙂↔️🙂↔️
pinkpuella Busraa1991 olmaz inşallah çok kullanmadığınız kola yaptırın biraz ağrısı oluyor ama sıkıntı olmuyor ben ikincisinde aşı olduğumu bile unutmuştum öyle rahat takıldım kolum falan geçti hemen
Busraa1991 pinkpuella Sol koluma yapildi bugün allaha şükür ağri falan olmadi inşallah dahada olmaz :)
Busraa1991 Simsimsem Bende öyle yaptim doktorum 36.haftaya kadar güvenli bir aşı yaptirmani öneriyorum demişti bugün yaptirdim bakalim :)