babymomm_ Antalya eğitim araştırma hastanesinde detaylı ultrason yaptıracağım da eşleri içeri alıyorlar mı biliyor musunuz?
baby0707 babymomm_ sizde goremiyorsunuz zaten doktor inceleyip anlatip cikartiyor en son cikicagimda birz cevirdi ekrani yuzunu gostereyim dedi renkli olmadigi icin pek bisey anlasilmiyor zaten
demetov babymomm_ tüm hastaneler için normal kontrole dahi devlette alınmıyo diye biliyorum bi kere devlete gittim almadılar ve bunu çok duydum
babymomm_ baby0707 evet ben de bugün gittim,almıyorlarmış ama yine de bilgilenmek amaçlı sorayım demiştim
babymomm_ baby0707 doktor da asistana şöyle yap böyle yap deyip durdu organ taramasını asistana yaptırdı ona eğitim vereceğim diye bana doğru düzgün bilgi verilmedi dediğiniz gibi tam göremedim de zaten
babymomm_ demetov evet normalde kontrole de almıyorlar zaten ama belki bir umut ultrasona alırlar diye beklemiştim ama almıyorlarmış🙈
baby0707 babymomm_ evet maalesef ilk gebeligimde ozel kliniğ e gitmistim o kadar guzeldiki her detayi inceleyip bakip banada gostermisti renkli fotograflarini fln cd halinde almistik
babymomm_ baby0707 ben de tekrardan özele gideceğim hem detaylı öğrenmek hem de eşimin görebilmesi için