Hbsanneoluyo Tanjuyagmur8990 cnm bulantı ya en etkili olan bir meyve biliyorum bazı marketlerde çıkmış aslında ama canın çeker de bu sefer bulamazsın diyede yazamıyorum hangi şehirde yaşıyorsun imkanın varmı
Tanjuyagmur8990 Meeemoom bugün gittim dr a istersen serum takalım ya da zencefil çayını dene dedi bilmiyorum napcam
Depresif_polyanna Tanjuyagmur8990 Benim de o haftada başladı beyaz nohut çubuk kraker kaşar ekmek o tarz ye. Gun boyu sürüyordu benim. Kusma olmasın da
Rabia12 Tanjuyagmur8990 aaa canm ben altı haftalık olduğunu gormemisim zofer olmaz sana dr üç ay geçtikten sonra verebiliyoruz bu ilacı ypksa vermiyorum dedi galiba tehlikeliymiş ilk aylar dr git ondan iste en mantıklısı bu
B-P-R Tanjuyagmur8990 daha çok yeni Çok Erken Sakın ilaç falan Kulanma Gerçekten İyi değil Ben 4 ay boyunca mide Bulantısı Yaşadım Doktorum ilaç Önermedi İyi olmadığı İçin Ölü gibi Yatarak Sadece Çubuk Kraker Yiyerek Geçti 4 Ayım sabır Ve Dua Başka Da Bişey Yapamazsn Allah yardımcımız Olsun
Fundasevim1988 Daha çok başındasın sabır etmekten başka çarem yoktu 19 haftalıgım halen devam edıyor zofer ilacı azıcık iyi geliyor
Nurten64 Ben şuanda 12 haftaligim ama hala bulantı geçmedi çok zor oluyor canım allah yardımcın olsun inşallah
Cnsumut OnyZd dil altı anında kesiyo canım ben 3 ay onu kullandım tavsiye ederim.senin için ağır ama Bebeğe etki etmeyen bir ilaç.eczacılarda söylüyor iyi ilaç olduğunu.Allah yardımcın olsun 🙏
Tanjuyagmur8990 MuhtesemAtom ya sıkıntım aslında yiyememek.cok zorluyorum çubuk kraker için ama işte olduğu kadar
Cemrenin-yavrulari Hbsanneoluyo canım ben çok merak ettim neymiş o 🙈 2 gebeliğimdede çoooook çektim mide bulantısından
Cerenerb Tanjuyagmur8990 aç karnına sumak yut çay kaşığıyla Sumak,Polo şeker,çubuk krakerle atlattım ben Bide en büyük tavsiyem mideni bulandıran şeyi sakın zorla yeme Tiksinti geliyor balığı çok severdim şimdi görmeye tahamülüm yok
SuleSuleDeniz Cerenerb oofff aynen yaa insan en sewdiği şeyleri görmekten tiksinir mi herşey ama herşey tiksindiriyor 😰😰😰
Elifffcik67 Tanjuyagmur8990 geçior kuzum geçior 2 ay dayan 🙈 maden suyu ayva zencefil naneli şeker ılıkmsüt rahatlatmıştı beni sende zamanla sana iyi gelen şeyleri keşfedeceksin ama bunları bi dene.. 4buçul aya kadar yediğimi kusuodum yemediğimi de kusuodum safra kusuodum ya 9 ay kuscam sanıpdum ağlamaktan heder olmuştum ilaç milaç kar etmiodu ama zamanla geçio sabır biraz 🤗
Erten 26. Haftadayım hala bulanıyor ve kusuyorum:( hap almadan güne başlayamıyorum. Bir sürü ilaç denedm etkili olan dramamine oldu. Ama kalkmış o eczacı öyle demiş eşime onunla aynı olan anti-em vermiş. Bana tek faydası olan ilaçlar :(
Tugbakaya Tanjuyagmur8990 kesinlikle zofran zofran zofran günde 8 defa kusan biri olarak şiddetle öneriyorum
Polo Tanjuyagmur8990 15 hafta çektim Kaşarlı tost Günde 7-8 tane yiyordum Bu bastırıyodu Tavsiye ederim