momyflow Ali hocaya gittim ben kendisi kadın doğum ama kadın doğumcu doktorları belli eğitim aldıktan sonra detaylı bakabiliyorlar. Tabi Koray bey perinatolog ona da gidebilirsiniz. Ali bey öncelikle baya yaşlı 🙈 55 falan vardır bence. Kendisi cerrahpaşa kadın doğum anabilim başkanı. Çok fazla konuşan biri değil ilk girdim sorular sordu işte kronik hastalığın vs var mı gibi. Sonra ultrasona başladı. 16 dk bandında sürdü. Bebeğimin de pozisyonları verdiğini düşünüyorum. Ultrason boyunca hiç konuşmadı sadece cinsiyetini söyledi. Korkudan hiçbir şey soramadım korkumun sebebi doktordan çekinmem değil bebekte bir şey varsa diye. Ultrasonda her yerine baktı. Mesela oğlum dudaklarını elleriyle kapatıyordu baya uğraştı ağzını görmek için çünkü yarık dudak vs oluyor bazen biliyorsunuz. Muayene bitince gerekli açıklamaları yaptı. Bence 40 50 dk sürenler ya bebeği doktor uzun uzun analtıyor diye ya da uygun pozisyon vermiyor bebiş diye. Renkli olarak da bebeği gösterdi. Eşim baştan sona videoya aldı izin verdi. Ekranı eşimde bende çok rahat görebiliyorduk. Renkli fotoğraf vermedi. Bir sürü Ultrason fotoğrafını çıkardı. Raporunu elleriyle doldurdu. Fotoğrafları zımbaladı bize verdi. Aklıma takılan şeyleri sorduk cevap aldık. Ben memnun kaldım.