nilmur00 Bacılar 22 haftalık gebeyim. Yaklaşık 2 haftadır boğazımda düğüm gibi bir şey oluyor bir şey içerken sanki boğazım tıkalı gibi zor yutuyorum. Mide yanması gibi ama canım yanıyor şuan çok kötü. Bunun ne olduğunu bilen var mı 😒😒
Srfn11 nilmur00 Bebegin saclarinin olusumundan dolayi demislerdi banada ben kendim yasamadim 26. Haftadayim ama hem postun ustte kalsin bilen mutlaka vardir.
Sengulved nilmur00 bende aynısı canım 22.5 im bende şankı balgamla dolu gibi bogazım yeşil elma ye canım rahatlatıyor
Trandfix Srfn11 merak etme o haftalarda Boğazda bişi varmış hissi oluyor ama yok bazen küçük dilde şişme yaşanıyor bazende faranjit bazende psikolojik oluyor bi jaç gün sonra geçer
Srfn11 nilmur00 24 ten sonra demislerdi galiba ama ne bilim erkende cikabilirmi acaba 😒 oyle duydugumu syledim kuzum
Yalinn8 Srfn11 canim o da binevi hurafe kesenin sivinin icindeki sacin dışsal olarak bise etkilemesi mumkun diil mantik olarak öyle de söyluyor zaten dr lar😉 nilmur00 bulanti falan yasiyor musun arada? Ya da hamilelik reflusu falan oldu mu hazimsizlik?
Yalinn8 Srfn11 canim o da binevi hurafe kesenin sivinin icindeki sacin dışsal olarak bise etkilemesi mumkun diil mantik olarak öyle de söyluyor zaten dr lar😉 nilmur00 bulanti falan yasiyor musun arada? Ya da hamilelik reflusu falan oldu mu hazimsizlik?
Srfn11 Yalinn8 Vala bende hep onu dusunuordum mideyle sacin ne alakasi var ya die. 🤭👀 cocuk midemde buyumuoki saclari degip agri yapsin. Mantikli bir aciklama olmus
busenurbozkurt Canım bendede olmuştu çok kötü oluyor sanki boğaz ağrısı gibi kocaman birşey var orda birşey yer içerken açıyor çok kötü oluyor ama geçiyor merak etme
031965 Bende de oluyor gebelik reflüsü o saç filan değil ben rennie duo içiyorum hem o düğüm düğüm his geçiyo hem yanmam.