gebelk kendimi bildim bileli pcos ile mücadele veriyorum ilk adet olduğum zamandan beri doğum kontrol haplarıyla düzene sokmaya çalışıyorum . Bu arada minyon ve aşırı kilosu , iştahı olmayan biriyim ama bu haplar olmadan adet göremeyen biriydim.. Bizde şeker olmasada bir insülin hassasiyetimiz var maalesef o yüzden şekeri hayatımızdan tamamen çıkarmamız gerek . Hangi doktora gitsem aynı hapları verip gönderdiler bende hormon ilaçlarına meydan okuyarak kolları sıvayıp araştırma yaptım ve önce ketojenik diyetle başladım sürece aynı zamanda inositol kullandım . Tatlı istek ve ihtiyacımı gidermesi için alpa lipolic asit ve deve dikeni vitaminlerinden destek aldım aynı zamanda günde sekmeden muhakkak 1 saat spor ve yürüyüş yaptım ve tedavisiz hamile kaldım bu benim tecrübem ama hormon ilaçları bir yeri düzeltirken emin olun sizi bağımlı hale getiriyor ve uzun vadede farklı kadın hastalıklarına davetiye açıyor . Bununla alakalı YouTube de beğendiğim ve araştırmalarımı destekleyen videolar var isterseniz atabilirim ♥️ dilerim en hayırlı ve sizin için güzel bir zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🫶 bizim için önemli olan önce pcosla mücadele edip iyileştirmek 💐