elfgkce- Ya midemin üstünde sert gibi üstünde böyle karnımın aşagısını boş yumuşak bebek yukarda gibi böyle mı olması gerekiyor artık bilmiyorum ki anlatabildim mi anneler 🤨
elfgkce- orkidemm_ alt karnım boş gibi hissediyorum mideme daha yakın yatınca sağ sol daha çok vuruyor sanırım pozisyon kafa asagıya
orkidemm_ elfgkce- evet pozisyondan olabilir benim aşşağı da değil kafası yan tarafımda ha bazen de ayaklarını yada ellerini kasığımda hissediyorum
orkidemm_ elfgkce- bir gün çok hareketli ise ertesi gün sakin gece benimle yatıyor sabah benimle kalkıyor
zeyyynep ay hareketler nasıl ya bayılıcam ben ha 😂 31+3’de hastaneye gittim kıpır kışırdı her şey normaldi ama o günden sonra bi sakinleşti bişeyler oldu anlamadım dürtüyorum bazen anca öyle veriyor cebap endişeleniyorum ya 😬
orkidemm_ elfgkce- evet bence artık yerleri daralıyor kilo da alıyorlar hareketler yavaş ve sakin oluyor
Nazanemre Ben her yerde hisediyorum ama en çok ellerimi ayaklarimi bilmiyorum ama bazen hareket edince alttan çıkacak gibi oluyor ve o an canım çok yanıyor alt kisimda