orhismommmmmm Kızlar ben hamileyim 12 haftalık Kaynanamlar gelecekler ne yemek yapmalıyım ne tatlı yapmalıyım. Kaynanam böyle. Em basir bişeyi bile büyütür ona göre bişiler deyin
alpomm orhismommmmmm canım fikrimce; mercimek çorbası, et tava pirinç pilavı ve ortayada yoğurtlu bi meze
idfhatice orhismommmmmm Domates çorbası Karnıyarık Pirinç pilavı Ortaya meze olarak; Havucu tarator Kaşarlı mantar Salata Tatlı Kıbrıs tatlısı
zehrakrdg orhismommmmmm hasan paşa köftesi,pirinç pilavı,mercimek çorbası, salata yoğurt vs koyabilirsin ortaya :) hasan paşanın yanına beşamel sosu da çok yakışıyor
meltemgul orhismommmmmm en kolay yemekler fırın yemekleri bence fırında tavuk patates sebze olabilir yanına domates çorbası yakışır pilav ve bir çeşit tatlı o da en basitinden sütlü tatlılar olabilir kendini yorma en çok kendini yormaman gereken haftalardasın
TubaEmine_25 Ben Erzurumlu olarak en temel menüden yapıyorum yoğurt çorbası yaprak sarma pilav Su böreği salata
Deleted33000 orhismommmmmm yoğurt çorbası kürdan kebabı pilav salata malzemen varsa hoşaf yap tatlı da haşhaşlı revani müqq
Ruruu orhismommmmmm kendini cok yorma bence, en basitinden yogurt corbasi, maklube, etli nohut yemegi, salata, tursu, mantar sote olabilir, tatli da muhallebili kadayif, serbetli dersen kibris tatlisi. Maklube yerine firinda tavuk sis + pilav da olabilir
hamilesavis19 Ben yorulmak istemiyorsam hemen bir sultan kebabı yapıyorum. Nefis yemek tariflerinden bakın tavuklu yapabilirsiniz çok kolay ve görünümü şık. Yanına herhangi bir çorba, genelde dört kaşık çorbası yapıyorum. İki-üç de azar meze (tarator, humus, şu kebapçılarda olan acılı ezme). Bunların her biri çok kolay hatta bir gün öncesinden bile hazırlayabilirsiniz çorba hariç. Tatlıyı bilemiyorum o konuda iyi değilim
Ceku256 orhismommmmmm tatlı olarak kalbura bastı yapabilirsin çok basit bende kalbur ya da onun kalıbı yok üstünü bıçakla çiziyorum