Alegria 5+4 hafta, kese 1.64 sm ama yolk sac ve embrio yok. Korkuyorum boş gebelik ola bilirmi. Doktorum normal dedi 1 hafta sonra gel dedi. Siz ne zaman gördünüz bebeyi🥺
Kaderyusuf Alegria çok erken daha 5+5 de kese göründü yolk sac zar zor seçildi 8 gün sonra hem bebek hemde kalp atışı oluşmuştu.
serius Alegria korkmak için aşırı erken benim sekizinci haftaya kadar kese boştu sonradan gördük bebeği. Bekleyin içinizi ferah tutun 🥰
Alegria Melike3506 önceki hamilelyimde kese 8 mm iken yolk sac görülmüştü, o yüzden tedirgin oldum. Sizde kese kaçdı 5+5 ken?
melisaalyabbbb zeymoms3 benim 7 haftalık keseyi bugün gördü ama bebeği göremedim bekle dedi sizinde mi görülmemişti
Alegria Kaderyusuf 5+5 iken kese kaç smdi? 1 sonra gidicem ben de am ölüp ölüp dirilirim herhalde 1 haftaya
Kaderyusuf Alegria kaçtı hatırlamıyorum hiç sadece ben 5+5 tim kese 3 gün geriydi ama zaten benim yumurtlama tarihiyle uyumlu bi gerilikti.
Busranur_mnts Alegria erken canım ben 5 haftada kese bile göremedim erken gören de var geç gören de 6 haftada kese 7 haftada yolk gördük
yildiz93 Haftada zar zor keseyi gördük doktor çok uğraşmıştı keseyi bulmak için. 7. Hafta çok zayıf kalp atışlarını duyduk kan pıhtısı gibi bebeği gördük. 9. Haftada hem kalp atışı hem bebeği daha net bi şekilde görebildik. Bazen geç gelişebiliyor stres olmayın bebeğinize iyi gelmez stres üzüntü.
hurremintorunu Kahverengi akontı vs var mıydı bu dönemde bende bugün gittim 6+1 de kese var ama bebek yoktu ve kahverengi akıntı oluyor 10 gündür falan en son beta 392 çıkmıştı
Alegria hurremintorunu dün bende de kahverengi lekelenme oldu ondan gittim zatem usm. Kanama alanı çıktı 8*4 ölçüde, progestron desteyi alıyorum. Hap+iyne+fitil. Ama korrkduğum o deyil benim, geçer o bence çoğu kişide ola biliyo