asli0101 aysu0205 fetal dna %99 doğruluk payı olan bir test diye duymuştum pek yanılma payı olacağını düşünmüyorum
Mutlu_Bir_Anne3 aysu0205 FETAL DNA’da cinsiyet yanılması olmaz, eğer olursa tüm test sonuçlarında hata var demek olur. Çünkü cinsiyete herhangi bir cinsiyet anomalisi var mı diye bakılıyor.
aysu0205 Mutlu_Bir_Anne3 cinsiyyetimiz erkek kızımı doğduktan 7 ay sonra kayb ettik kız olmasını çok isterdim ama Rabbim ne verdiyse hayırlısı ile kucağımıza almayı nasib etsin sağlıklı olsun en önemlisi o
Mutlu_Bir_Anne3 aysu0205 Başınız sağ olsun. Cinsiyetin hiç bir önemi yok. Sağlıklı olsunlar, iyi olsunlar. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🙏🏻
Deletedmom_297 aysu0205 arkadaşımın ikizlerine iki erkek dendi birisi kızmış fetal hatalı amniyosentezi hatasız çıkan çok kişi okudum burda yani en güveniliri amniyosentez .
momyy280_ aysu0205 fetal DNA kız dedi doktor da kız dedi hayırlısı bakalım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
momyy280_ snaz ben hangi laboratuvar olduğunu bilmiyorum doktorumun muayenehanesinde verdim onlar götürdü normalde 15.000 TL idi personel indirimi ile 8.000 TL’ye yaptırdım
momyy280_ snaz yok sağlık personeli değilim özel de gittiğim doktorumun tüp bebek merkezi var annem de orada ameliyathane görevlisi o yüzden indirimli