sevacano zelih8a8wa benim doktorum kesınlıkle onermedi anca dedi ıkız yada 3.4. Hamılelık olursa ihtiyaç halinde belirli sürelerde kullanıla bilir dedi ama onu da pek önermiyoruz herkese
papatyakokulugece Zeynepefem pijama giymek doğru değil mi o kadar da değil pijama bişey yapmaz korkma
Zeynepefem papatyakokulugece belini sikacak dedim tabiki de dogru degil sıkan şeyler sacmalamayin allaj askina ya
papatyakokulugece Zeynepefem iki cocukta da pijama giydim birşey olmadı o kadar sıkmadan birşey olmaz panik yapma iyi o zaman külot da sıkıyor beli onu da giymesin popo çıplak dolaşsın dışarıya pantolon da giymesin madem 😂😂😂😂
Zeynepefem papatyakokulugece sen de biraz salaklik var mı acaba ? Belini sıkıp rahatsiz eden seyler giymen tabiki dogru degil mal mal konusup asabimi bozma gece gece
papatyakokulugece Zeynepefem sen misin o?pantolon bel sıkmıyor mu sence? Giyince benim belimde kalıyor senin göğsüne kadar cekiyorsan bilemem tabi 🤷♀️asabin bozulsa ne yazar ki 😂
Zeynepefem papatyakokulugece pantalon giymiyorum rahat edebilecegim kumaş kiyafetler tercih ediyorum sen hastasın beni rahat bırak . Otur belini sıktırmaya devam et
Zeynepefem papatyakokulugece ayruca hamile pantalonu diye de bişey var dimi onu neden üretmişler o zaman hiç duymadin heralde cahil
papatyakokulugece Zeynepefem dar şeyleri kastedmedim onları bende giymem ama pijama zararsız doktora sorabilirsiniz 👍iyi geceler 🌺
papatyakokulugece Zeynepefem cahil sensin ahmak dap dar pantolonlu kastedmedim. pijama zarar verir demişsin pijama rahat kıyafetler arasındadır birşey yapmaz iki çocuğum var benim. bunu doktora bi sor pijama zarar verir mi diye şimdi gidebilirsiniz 😘
Zeynepefem papatyakokulugece ben normal pijamadan mi bahsettim acaba ? Belini sikacak rahatsiz edecek dar olan pijamalardan bahsettim sen okudugunu anlama özürlüsü müsün
nrlily papatyakokulugece hanımefendi iyi misiniz ahahahahah 😅 beli sıkan pijama demiş ‘beli sıkan’ okuduğunuzu anlama probleminiz var gibi 2 çocuk annesiyim pijama en rahat şey diyorsunuz 😂