Kubrakuzey Tosbikli a yok canım biz soğuk ve sert isimler seviyoruz Güney bize göre yumuşak bir isim seçeneklerimizin arasında bile hiç düşünmedik Gurur ismini eşimde çok sevdi bende o yüzden kararımız kesin isim arayışını bıraktık çoktan ☺️☺️
Zeynpatak Tosbikli ulu yuce degerli kimse demek edizin manasi . Kuran da gecmese bile anlami guzel . Kuran da gecipte cok sacma anlamlari olan isimler var bence bikez daha dusunun 😊
Tosbikli Zeynpatak Canım internette yazan isim anlamlarına inanma,Ona kalırsa herşeye cennette bişey diye yazmışlar bir çok isme hocaya sorduğumuzda yok öyle bişey diyor ,Bilmiyorum valla çok beğeniyorum fakat İmam hiçbir anlamı yok dedi 😔🤷♀️
Devran Tosbikli benimm oğlana 19 nisan doğum dediler berat kandiline denk geliyo o yüzden berat koydum paşamın adını 😊
Nagihan07 2 kızımız var bi oğlumuz olcak ama bizde karar veremedik son 78 gün eskiden erkek çocukları isimlerini namlarını büyüyüp kendileri hakedip alıyolarmış keşke öyle olsaydı çok zor ya🤣 çocuk ismiyle yaşar ben buna inanıyorum ama herkes daha çok kulağa güzel gelmesini farklı olmasına bu aralar popüler isimlere bakıp koyuyor hiçbiri içime sinmiyor benimde