elifonder haftaya geldik sizde de sabırsızlık başladı mı sağlıkla gelsin en önemlisi bu tsbiki ama sanki bir an önce doğsa da gibi hissediyorum sizde de böyle mi
QueenJ elifonder 35+3teyim aynı durumdayım ya. Hem bir an önce kavuşmak istiyorum hem de annecim birkaç hafta daha bekle olur mu diye her gün bebeğimle konuşuyorum 😅 sona yaklaştıkça sabırsızlık da aynı oranda artıyor 🫠
nuryilmaz8 elifonder 37+1 gel artık diye evde konuşup duruyorum oğlumla 🤣 top gibi oldum hemen yoruluyorum
anneoluyorummm103 elifonder 36+4üm bende bir an önce doğurmak istiyorum tüm tuşlara basıyorum diyebilirim 😬
Ozgemlym elifonder 35+6 dün kontrolümüz vardı dr 38 inş bekler dedi ben bi korktum erken gelmesin zamanını beklesin inş 🥰
QueenJ yorgunannis 34 haftayken 2600 gramdı doktorum 35e uyumlu olduğunu söylemişti, boyunu sormadım 32deyken 42 cmdi en son. Bu cuma kontrolümüz var şu anki kilosunu ve boyunu bilmiyorum öğreneceğim inşallah 😄 sizin nasıl?
QueenJ elifonder nefes darlığı, kısıtlanan hareketler, gece uyuyamamak, sürekli lavaboya koşmak 😄 iyice ağırlaştık artık tabii, sağlıkla gelsin inşallah miniklerimiz 🙏🏻🌸
Yldz_2025 36+5 hem kucağıma almak için sabırsızlanıyorum hem de bi daha karnımda olmayacağı için üzülüyorum 🥲🥲
vahsikelebekk 35+6 olduk, çarşamba kontrol var, valla hadi doğuma alalım dese koşa koşa gidicem, çok yoruldum, ilk doğumum sezaryendi, başına bişey gelmeden şu çocuğu içimden çıkarsalar rahat nefes alıcam. 2 gündür dikiş yerlerim zonkluyor🤦🏻♀️
elifonder vahsikelebekk son haftalar çok ağır ilerliyor hiçbir işe odaklanamıyorsun tek odağın doğum çünkü
yorgunannis QueenJ benimde aynı 34 haftalıkken 2700 dedi önde biraz😍 bizimkiler ikiz desenee😅 bende çarşamba kontrole gideceğim bakalım
1704baby anneoluyorummm103 neler yapıyorsunuz merak ettim bende yapmaya çalışıyorum da 37 deyiz bizde