Annesii66 Kızlar durumlar nasıl benim acayip çatı kemiği ağrım var bazen zor yürüyorum perşembe görüş günü doktora söyleyeceğim Kıyafetleri yarın yıkayacağım inşallah sonra hastane çantası hazırlığı 39. Haftada sezaryen olacağım ikinci doğumum 🫶🏻
idfhatice Annesii66 bende de o ağrı var ve yatakta dönemiyorum bile çok feci bir ağrı ben en son bu şikayet ile gittiğimde rahim ağzı kısalığı ile serklaj olmuştum bende 33+6 haftalığım
Zeliha_plt38 Annesii66 32+1 olduk bizde çok şükür ağrılı ve sancılı bir dönemde değilim ama yorumları okudukça yavaştan tırsıyorum bi anda falan mı başlıcak acaba ağrılar umarım hiç olmaz😁🤦♀️
AYNURBALTA idfhatice aynen benimde öyle olmuştu 25 haftadan beri rahim ağzı kısalığı var 34 olduk çok şükür ocean magnezyum aldım çok faydasını gördüm kramplarım uyuşmalarım geçti nerdeyse
Annesii66 idfhatice aaa nasıl belli oldu peki rahim ağzı kısalığı ultrasondan mı çatı muayenesi mi oldunuz
idfhatice AYNURBALTA benim de 24 de başladı25 de serklaj atıldı o magnezyum bana da yazıldı bide magoist diye yazmıştı ben o magoistten memnun kaldım hala da içiyorum ama bende kasılmada da çok fazla oluyor ve dediğim gibi o bacak arasında ki ağrı felaket derecede arttı hele iki gündür sakinlemedi bile ben ufaktan ufaktan acaba doğum yaklaşıyor mu ki diyorum her gittiğimde iyi güzel diyor bebek kafası asagoda bu ağrılar normal diyor 35 i görsem inşallah sonrası 37 hayalimm
idfhatice Annesii66 şikayetim üzerine alttan muayene yapmıştı daha doğrusu ultrason ile ilk baktı tam detaylı ölçüm olmadığı için orada bakayım dedi 24 de 30 mm ölçtü bir hafta yatış verdi bakalıö değiştirecek mi dedi 25 haftamda 25 mm olunca serklaj yaptı
Snmsu 33+5 günlüğüz bugün fazlasıyla ağırlaştığımı hissediyorum ayakta çok uzun duramıyorum daha dolabımız yapılmadı kıyafetler yıkanıp ütülenecek hastane çantası da hazırlamadım bunların hepsine enerji lazım o da bende yok 🫠
Annesii66 Snmsu bende çalışıyordum iki hafta önce izine ayrıldım inanılmaz bir enerjim vardı taaaki bu güne kadar bu gün çok halsizdim mutfağa gidip su içecek halim yoktu resmen 🤣
Annesii66 idfhatice hadi ya ilk doğumundan travma kaldı bende alttan muayene asla yaptıramam panik atak geçiririm
idfhatice Annesii66 bende de kafamda bir doktor gördü başkasına gidemem diye itici olan bir doktor ile devam ediyordum sonradan tak etti ve değiştirdim bu doktorum ile de daha fazla daha içten samimiyet kurdum utanma çekinme vs kalmadı inan psikolojikmen yaşıyoruz herseyi acı da bazı durumda oluyor evet ama anlık birşey o yüzden iyi düşünün 😇
Annesii66 Zeliha_plt38 ben yıkadım kurumasını bekliyorum ütü için🥹 sonra hemen hastane çantasını hazırlayacağım her gün daha da zorlaşıyor valla iş yapmak