Umutlubirkadin Bende bekleyeyim canım Burda Dr fehim yazıcıogluna düşünüyordum Kağıthane tarafındaymış çok ovulen bir dr Muane ücreti sanırım 5 bin daha aramadım
eed21 Cerrahpaşada özel öğretim üyesi randevusu alabilirsiniz bence. Ben prof. Ali Benian a gidiyorum. Kendisi kadın doğumcu. Perinatolojiye gidecek olursanız Koray beyi öneriyorlar o da olur. Fiyatı da çok uygun ortalama 2 - 3 bin.
eed21 suzan1234 cerrahpaşa online randevu google dan da yazabilirsiniz uygulama da indirebilirsiniz. Ali hocaya gidecekseniz baştan söyleyim önceden bende duymuştum çünkü 😂 ultrason esnasında hiç konuşmuyor pür dikkat bakıyor. Bittikten sonra açıklamasını yapıyor. İletişim numarasını vs de verdi. Sorduğumuz soruları da cevapladı. Renkli de gösteriyor. Raporu da muayene sonu elinize veriyor. Bir sürü ultrasın fotosu ile zımbalayıp. Renkli foto vermiyor. Eşinizde sizle gelebilir ve rahatça görebiliyorsunuz ekranı
eed21 suzan1234 renkli fotoğraf vermiyor ama renksiz bir sürü fotoğraf veriyor. CD vermiyor. Eşim baştan sona çekti izin verdi mesela
Aleynaa8 Kağıthane/ Fehmi Yazıcıoğlu çok iyi şeker gibi bi insan gerçekten - üstelik piyasaya göre daha uygun fiyat almıştım. Beni çok rahatlattı mükemmel bir muayene geçirmiştik
eed21 suzan1234 kadın doğuma tıklayın o kategori altında perinatoloji de seçebilirsiniz bazı kadın doğumcular gerekli eğitimi alıp detaylı yapıyorlar Ali hoca da kadın doğum ama yapıyor. Eğer perinatoloji derseniz Koray Gök için iyi diyorlardı. Özel muayene randevusunu seçmeyi unutmayın
suzan1234 annebebekelo görüntüleri verdimi orası peki biraz pahalı geldi bana bide yılbaşından sonraya denk geliyor daha da zamlanır 😅
suzan1234 eed21 teşekkür ederim bilgilendirdiğin için biraz araştırıp karar veririm daha14 haftalığız o zamana kadar aklımda bulunsun🥰
annebebekelo suzan1234 evet her şeyi whatsapptan ilettiler video fotoğraf, bebeğin yüzünün olduğunu da elden de verdiler💖 Hatta yüzü tam çıkmadı plasentanın gölgesinde kaldığı için, 1 ay sonra gelin tekrar bakalım yüzüne ücretsiz dediler😍