Herkese iyi akşamlar yaşadığım kötü tecrübeyi sizlerle paylaşıp bilinçlendirmek için sizde bu durumdaysaniz önlem alın diye yazıyorum.
- Haftada bebegin kalp atışını duyamadik ama ekranda gördük herşey normal gibi gözüküyordu cihazdan ötürü belki duyulmadı dedim 2 hafta boyunca bende bel ağrısı kasık ağrısı vardı ve gebelik belirtilerim eskisi gibi yoğun değildi mide bulantım azalmıştı ve iştahım yerine gelmişti normalde doğru düzgün bişey yiyemiyordum. Ama bu 2. Bebegim olacaktı o yüzden her hamilelik bir değil belki bu böyle ağrılı sancılı geçecek dedim devam ettim 8. Haftada kontrole gittik ve bebeğin kalbi 6+2 de durmuş kanamam olmadı bende o yüzden devam ettim 2 hastaneye kontrol ettim ve kürtaj oldum. Üzerinden 15 gün geçti çok zor geçti ama şu an sizde tecrübe edin benim gibi kendinizi umursamadan gecmeyin diye yazıyorum ayakta duramayacak iş yapamayacak kadar bel ağrısı ve kasıklarda sancıyla benzer ağrılarınız olursa muayenenizi öne alın ve bı kontrol muayenesi olun derim herkese Allah evlat nasip etsin sonrasında karnında evlatlariniz sagsalim büyüsün gelişsin ve sağlıkla alın kucağınıza inşallah ☺️