kizmizimavi anonim211 bize doktorumuz tarihlerin hepsini yazarak vermişti 5 gün boyunca her gün olmuştu
anonim211 kizmizimavi ya benim doktorum ne gün veriyor ne bişey anlatıyor ama işinde uzman da bir doktor. Geçen ay gün aşırı dedi bana gün aşırı dediği gün boş geçiyordu çatlatma ben de 2 gün üst üste yaptım tutmadı
Bukad Geçen ay doktorumun dediği gibi 36.saatte ilişki oldu. Sonrasında gün aşırı. Maalesef negatif oldu. Bu ayda doktorum 36. Saat dedi ama ben dinlemedim 20.saatte ve 47.saatte değerlendirdim sonra da bi kaç gün gün aşırı devam ettim. Şuan beklemedeyim
kizmizimavi anonim211 özele gidiyorsaniz değiştirin doktorunuzu derim. Tahminen yürümez bu iş yani 🤷🏼♀️ catlatma ignesi uygulandiktan 36 saat sonra ilk ilişkiye girmiştik bu arada, ilk 36 saatte yasakti ilişki
anonim211 kizmizimavi özel. Bana yasak filan dememişti hatta iğne vurulduğum gün başla dedi ama biz önceki gece denediğimiz için boş geçirdi
Meltem2304 Bizimde gün aşırı olmuştu şükür şuanda 7 aylık kızım var ilk bebek çatlatma iğnesi ilaç kullanarak oldu dedik doğumdan sonra ciddi anlamda korunmadık şuanda da 7 haftalık hamileyim