Bebivekedi Kızlar Lohusa kanamanız ne kadar sürdü ve çok yoğun muydu 5 gün oldu bazen çok geliyor bazen hiç gelmiyor gibi
nesivar Bebivekedi 40 gün ama arada bir hafta falan kesildi. Hiç bir şey takmadım. Snra yeniden basladı ama öyle ilk bir hafta gibi yofun gelmedi
tahamommy Bebivekedi 1 hafta yoğundu sonra lekelenme şeklinde bi geldi bi gelmedi ped takmaktan gına gelmişti artık pamuklu kumaştan parçalar kesip iç çamaşırımın üstüne koydum rahat ettim yıkayıp kullanıyorum hala tavsiye ederim ped enfeksiyona sebep olabiliyor bi 35. Günde yine çoğaldı 1 hafta sürdü azaldı tekrar öyle bitti çok şükür
beyzzsenturkkk Bebivekedi olduğun şey vücudun temizlenmesi lohusa kanaması tabi ki regl döngüne girmen lazım
aslhnkrts9 Bebivekedi tamamen bitmesi 53 günü buldu benim ilk bit hafta çok yoğun sonrası azalan ve diğer zamanlar çok az gelen bi kanamam olmuştu
Ssdg aslhnkrts9 peki regli oldunuz mu ? Benimde sizinki gibi uzun sürdü ben regli olmadım 6 ay oluyor 🥲
aslhnkrts9 Ssdg 10,5 ay olmadım sonra ilk reglimi gördüm 3.4 ay düzenli oldum sonra iki ay olmadım tekrar düzenli 4 ay adet gördüm iki buçuk ay olmamıştım geçen hafta oldum aktif olarak emziriyorum onunda etkisi var bu düzensizlikle