oglananasiyim Güzel anneler oğlum 1 yaşına giricek bana sade tavsiyeleriniz var mı insta sayfası olur link olur 🥰
eslem2121 oglananasiyim sade derken bacım ben trednyoldan set halinde kızıma aldım daha güzel isterrsen az süsle nir yaş balon falan al
bebeklerim__ oglananasiyim pintrrestten örnekler var canim oraya bakarsan model bulmak daha kolay olur. Partievim mi ne vardı İnternet’e bak bi bir istersen
oglananasiyim eslem2121 hepsiburadaya baktım hiç güzel bulamadım ve dedim ki kesin trendyolda da aynıdır ama bi şans vereyim cano teşekkür ederim Sade derken işte buldumcuk gibi olmasın karışık kuruşuk olmasın gibi 🥲
oglananasiyim bebeklerim__ varya süpersin pintereste bakarım ve o partievime hemen bakıcam çnkü hepsiburadadan düzgün bişe bulamadım
eslem2121 oglananasiyim set halinde var hayatım geçen sene kızıma elsa temalı lux set aldım çok güzel oldu balon şişirme aparatıyla
oglananasiyim eslem2121 ben ne temalı yapıcam yaaaaa 😭 gidipte örümcek adam ya da arabalar vs olmaz ki bi fikir ver anacım
eslem2121 oglananasiyim hayvanlaın olduğu bşr tema var cnm hem erkek bebişler sevio ben oğluma bu sene onu yapmayı düşünüyorum mesela
oglananasiyim Havin49_ ay ay ne kadar tatlısınız fikirlere bayıldım peki nereden kiraladınız Allah sağlıcakla büyütsün analı babalı