piremses34 Kızlar bebişlerin isimlerini kim okuyacak kulağına benim eşim beceremez fikir olsun bana 🥰
piremses34 piremses34 araştırdım biraz anne de okuyabilir herhangi bir kadın da yani illa erkek okuma şartı yokmuş
piremses34 Blueeberryy her ikisi de yok kuzum ya kaynim var o belki okur ama güven verir mi bana bilmiyorum
Blueeberryy piremses34 anladim canim benim esimde hastanede acti youtubetan ezan sonra ismini soyledi 🤣 diyorum oyle olmaz sonrasindada unutuldu gitti
ebrudefnee piremses34 ben doğumdan sonra direk annemlere kalmaya gittiğim için babam okumuştu ama eşim ben okusaydım felan demişti şimdi 2. Ye hamileyim eşim okusun isterim ama sizde babanıza kayınpederinize felan okutabilirsiniz
Sayke piremses34 eşimin okumasını istiyorum çünkü sadece ikimizin bileceği 2.bi isimde okuyacak. Büyü falan böyle şeylere inanırmısınız bilmiyorum ama bize bikaç büyüğümüz bunu tavsiye etti, ilerde yapılsa bile tam isim bilinmediğinden tutmaz dediler.
foodeng34 piremses34 eşim ve ailesi pek böyle şeylere inanmıyor ne yazık ki. Babam rahmetli olduğu için canım abim okuyacak 🙏🏼
ebrudefnee piremses34 ayy çok özür dilerim eşiniz internetten vs bakıp okuyabilir ama oda olmadı abiniz vs varsa olabilir yada bi hoca da olabilir